Nieuw jaar nieuwe start. Vaak begint het bij mensen dan te kriebelen, de veranderdrang slaat toe. In de slaapkamer brengen wij ook een groot deel van ons leven door, dus is het prettig dat ook deze ruimte naar je zin is. Of het gaat om een andere kleur op de wanden nieuw bed of andere accessoires. In de slaapkamer straalt de basis, eenheid en rust uit. Die  kun je ook  versterken door eventueel accenten of items toe te voegen

Trend een opvallend hoofdbord

Een hoofbord of ook wel een bed achterwand kun je helemaal naar wens maken. Met een bijpassend hoofdbord krijgt de slaapkamer meteen meer sfeer en karakter. We zien allerlei soorten en maten voorbij komen. Wil je hem gestoffeerd of liever van hout met bijvoorbeeld een nis waar je nog wat in kunt opbergen. Of een lamp erin verwerkt en een zwevende plank dat het als nachtkastje functioneert? Een kleine verandering kan een groot effect geven in je slaapkamer.

Hanglampen naast je bed

Vaak heb je wel een nachtkastje met een lamp naast je bed. Als je een hanglamp naast je bed hangt dan heb je je nachtkast vrij van ruimte. Het is een mooie blikvanger als je een mooie lamp hebt hangen. De achterwand van je bed met een mooi behang of een stoffering bekleden, dan heb al snel een fijne sfeer in de slaapkamer.

Wil je graag advies over de inrichting van je slaapkamer, neem dan gerust contact met ons op.

Danielle
Danielle Interieurontwerper