Wie graag een nieuwe keuken wil krijgt nu vaak te maken met een erg lange levertijd. De vraag is groot en het aanbod beperkt. De levertijd van een maatwerk keuken bij ons is van het moment dat u uw order plaatst en de tekening is goedgekeurd 4 tot 8 weken.

Dan denk je misschien keuken op maat duur? Dat hoeft niet altijd zo te zijn. Heeft u specifieke wensen of een kast met een afwijkende maat, dan is een keuken op maat vaak voordeliger. Wij krijgen dagelijks te maken met afwijkende wensen of eisen en kunnen daar  flexibel op inspelen. Bij een standaard keuken wordt daar vaak een flink bedrag voor dit soort aanpassingen gerekend.

Materiaal keuze

Nog een voordeel van een maatwerk keuken is, dat u het helemaal naar wens kunt maken. Alle vrijheid in de keuze van materiaal en de afwerking. Kies je een keuken met fineer laag of met een melamine plaat, of wil je de keuken laten spuiten in de gewenste kleur, alles is mogelijk.

Keukenbladen

Voor de keukenbladen zijn de mogelijkheden ook eindeloos;  kunststof, composiet, natuursteen, keramiek, dekton of beton in diverse diktes en maten te krijgen. Samen met de fronten creëert u uw unieke keuken.

Keukenwand eiland maatwerk 01

Apparatuur

Kunnen wij in adviseren en bestellen. Heeft u een voorkeur voor een bepaald merk geen probleem, wij werken met verschillende  leveranciers.  Maar misschien is uw apparatuur nog prima,  dan kunnen we deze weer herplaatsen in uw nieuwe maatwerk keuken.  Met de juiste combinatie van de fronten, werkblad, apparaten en grepen creëren we samen een unieke keuken volledig naar wens.

Danielle
Danielle Interieurontwerper