Hoe richt je een tandartspraktijkruimte in? Er zijn een aantal regels waar je rekening mee moet houden bij een tandartspraktijk inrichting.  De routing van patiënten en het personeel. Hygiënisch en efficiënt werken.  Is er voldoende licht? Plaatsing van de ICT apparatuur, staat het op de juiste plek. Het inrichten van een praktijk gaat om veel meer dan alleen de aanschaf van een tandartsstoel. De beleving van de patiënten wordt ook steeds belangrijker. Met de juiste indeling van de tandartspraktijk inrichting onder andere de wachtruimte, behandelkamer,  looplijnen en kastindelingen realiseert u rust en efficiënte in de werkomgeving voor de patiënten  maar ook voor het personeel. En het is natuurlijk ook van belang dat het aansluit  bij uw persoonlijke stijl en wensen.

Bacterievrije tandartspraktijk inrichting?

Door het coronavirus worden we gedwongen op een andere manier naar dingen te kijken en ons anders te gedragen. Door de tandartspraktijk inrichting aan te passen en extra hygiënische maatregelen o.a. meer afstand te creëren en gebruik  maken van spatschermen.  We willen zoveel mogelijk de risico’s op verdere verspreiding terug te dringen. Maar er zijn ook materialen  die helpen terug dringen van bacteriën. Er is een plaatmateriaal die voorzien zijn van een anti bacteriële beschermlaag. Deze kunnen juist goed toegepast worden in tandartspraktijken. Bijvoorbeeld bij de balie, werkbladen, pantry’s maar ook de deuren.

Als ik kies voor een maatwerk interieur, hoe gaan jullie dan te werk?

Wanneer u uw tandartsenpraktijk gaat inrichten moet het aan uw wensen voldoen. Wij kunnen u helpen om  uw wensen te realiseren. Misschien heeft u zelf al ideeën en een budget dan kunnen we die meenemen als uitgangspunt. Onze ontwerper gaat aan de hand daarvan een plan maken o.a. routing, 3d schetsen, materialen uitzoeken die in de stijl passen. Op basis van het ontwerp maken we een offerte.  Als het ontwerp naar wens is en u geeft ons opdracht dan komt de volgende stap. We gaan de ruimte inmeten en zorgen dat de werktekeningen  van de tandartspraktijk inrichting verder uitgewerkt gaat worden. Als de werktekeningen goedgekeurd zijn, gaan de meubels in productie en gaan we ze op locatie monteren.

Wij gaan geen enkel idee uit de weg. Met onze vakkundige mensen, goede ideeën en modern machinepark is er heel veel mogelijk. Wij gaan de uitdaging graag met jou aan. 

Tandartspraktijk inrichting waar moet je zoal rekening