Interieurbouw bedrijven

Een kantoor, scholen, tandartspraktijken, winkels, toelevering, gemeentehuizen of kappers. De representatieve waarde van uw bedrijf wordt in belangrijke mate bepaald door een met zorg gekozen interieurstijl. Je wilt uitstralen wie je bent en waar je voor staat en daarbij helpen wij jouw graag!

CONTACT

Interieurbouw bedrijven: Van ontwerp van een architect tot realisatie

Is het interieur van je bedrijf of instelling verouderd? Of voldoet het niet meer aan de (nieuwe) eisen die je eraan stelt? We maken je interieur graag weer helemaal van nu. We doen dit op basis van je eigen ontwerp, maar kunnen ook een ontwerp voor je maken. Een zakelijk interieur zoals een bedrijfskantine, kantoor, school of zorglocatie wordt intensief gebruikt. We weten precies welke materialen daarbij passen.

Je eigen ontwerp of het ontwerp van de architect is voor ons leidend, maar we kunnen wel adviseren over de praktische bruikbaarheid. Kleine aanpassingen hoeven niet zichtbaar zijn, maar kunnen het gebruiksgemak of de functionaliteit wel ten goede komen. We zetten hierbij graag de creativiteit van onze ontwerpers en de ervaring van onze meubelmakers in.

Interieurbouw bedrijven

Laat je informeren of inspireren door onze interieurspecialist!

Bel: 0315 241 404
Mail: info@rusink.nl

Recent afgeronde interieurbouw projecten voor bedrijven

INTERIEURBOUW BEDRIJVEN

De inrichting van je hotel, school, kapsalon, praktijk of restaurant moet de gast uitnodigen en aanspreken. Het interieur moet zo ingericht zijn dat de gast zich thuis voelt in het interieur.

Neem contact met ons op

Maatwerk interieurbouw dat past bij je budget

Natuurlijk heb je te maken met een budget. Daar houden we bij het ontwerp en de bouw rekening mee. We vertalen je wensen in een ontwerp en geven daarbij bijvoorbeeld aan welke materialen en functionaliteiten hierin verwerkt kunnen worden. Gedurende het proces kun je het ontwerp aanpassen, zodat het beter in je budget past. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor eenvoudiger functionaliteiten of minder exclusieve opties. Ook kun je besluiten zelf bepaalde werkzaamheden uit te voeren. Wij kunnen naast het maken van het interieur ook de stoffering voor je uit (laten) voeren, maar je kunt er ook voor kiezen bijvoorbeeld zelf het schilderwerk en de vloerbedekking te verzorgen.

Ervaren ontwerpers, tekenaars en meubelmakers

Wij werken met onze eigen vakmensen. We hebben ervaren ontwerpers, tekenaars en meubelmakers in dienst. De lijntjes zijn hierdoor altijd kort. Kleine aanpassingen kunnen we snel en efficiënt uitvoeren. Wil je zicht houden op het hele bouwproces? Je bent altijd welkom om bij ons binnen te lopen. We leiden je graag rond in onze werkplaats, zodat je kunt zien hoe het werk vordert.

Trend: Hoge bartafels als bureau

Hoog zitten is de trend. Ook zie je vaak een combinatie van lage tafels om aan te eten en hoge tafels om (na) te borrelen. In cafés worden hoge tafels voor een raam geplaatst. Klanten kunnen er een snelle bak koffie nemen. Wij denken met je mee en geven advies. We ontwerpen de tafel die qua stijl, formaat en functionaliteit perfect bij jouw interieur of bedrijf past.

Interieurbouw voor ieder bedrijf

Als we voor je aan de slag gaan, kijken we samen met jou hoe je de ruimte wil gebruiken. We kijken niet alleen naar stijl, maar ook naar functionaliteit. Welke routing is er en wat is de werkwijze? Is er genoeg ruimte voor het personeel om de klanten goed te kunnen bedienen? Is de bar efficiënt en gebruiksvriendelijk ingericht? Wat is het budget? Welke sfeer wil je neerzetten? Een eigen ontwerp aanleveren kan ook. Wij geven advies over kleur, materiaal en stijl. Onze voorstellen vertalen we in 3D-afbeeldingen. Je krijgt meerdere voorstellen in 3D, zodat je een realistisch beeld krijgt en ook wat te kiezen hebt. Gedurende het proces hebben we meerdere malen contact, zodat je steeds je input kan leveren en zaken kan aanpassen. Het resultaat? Een horecaruimte naar jouw idee.

interieurbouw bedrijven 4