Horeca inrichting

Of werknemers nu tijdens het werk een hapje eten in de kantine van je bedrijf of zorglocatie of als klanten je café, hotel of restaurant bezoeken; ze komen er voor een moment van rust. Even bijkomen en ontspannen. Sfeer en een gastvrije uitstraling zijn daarom erg belangrijk bij de inrichting van een horecaplek. Rusink interieur denkt met je mee en zorgt daardoor voor een horeca inrichting op maat.

CONTACT

Al 120 jaar Horeca inrichting op maat

Wat is het geheim van een goede horeca inrichting? Het interieur! Een goede inrichting van een hotel, cafe of restaurant vraagt zowel om een praktische inrichting waarbij de ruimte optimaal benut wordt. Dat vraagt, naast een praktische inrichting ook om sfeer en uitstraling.

Sinds 1899 hebben wij ons ook ontwikkeld als allround specialist in de horeca interieurbouw. Rusink Interieur ontwerpt, produceert en monteert nieuwe inrichtingen en zorgt voor vernieuwing van je horeca interieur.

Samen met jou en eventueel ook een interieurarchitect werken wij vervolgens toe naar het eindresultaat dat je voor ogen hebt. Natuurlijk wil je daarom een interieur dat een genot is om te zien.

Horeca interieur

Laat je informeren of inspireren door onze Horeca specialist!

Bel: 0315 241 404
Mail: info@rusink.nl

Recent afgeronde horeca interieur projecten

HORECA INTERIEUR

Het horeca interieur van je hotel, restaurant of café moet de gast zowel uitnodigen en aanspreken. Het interieur moet daarom zo ingericht zijn dat de gast zich thuis voelt in het interieur.

Neem contact met ons op

Horeca interieur van (eet)cafe’s, restaurants & hotels

Als eigenaar van een café, restaurant of hotel of als bestuurder van een zorglocatie wil je dat je klanten of cliënten graag in je bedrijf komen. Ze moeten zich er ten eerste thuis voelen en er ook graag terugkomen. De sfeer en inrichting moet daarom passen bij het publiek dat je wil trekken. Wil je een landelijke sfeer, ‘bruine kroeg’ uitstraling of ga je dan liever voor industrieel of chic? Wat ons betreft is namelijk alles mogelijk. Wij zorgen er samen met jou voor dat het echt jouw zaak wordt doormiddel van passende horeca inrichting, waar niet alleen je gasten, maar ook je personeel zich thuis voelt.

Wil je een horeca interieur bij zorglocaties en bedrijven?

Een goed bedrijfsrestaurant is meer dan een plek om tussen de middag te lunchen. In bedrijven wordt hard gewerkt. De lunch is dan een moment om even tot rust te komen, te ontspannen en vervolgens op te laden voor de rest van de werkdag. Comfort, sfeer en gebruiksgemak zijn dan belangrijk. In een goed en doordacht ingericht bedrijfsrestaurant voelen mensen zich thuis. Daarnaast is het een visitekaartje van je organisatie. Medewerkers krijgen daardoor het gevoel dat er aandacht voor hen is. Wat wil jij naar je medewerkers uitstralen? Wij denken graag mee. We creëren ook een horeca interieur die aansluit bij de uitstraling van rest van je bedrijf.

horeca inrichting 5

Trend: Hoge tafels in de horeca

Hoog zitten is de trend. Ook zie je vaak een combinatie van lage tafels om aan te eten en hoge tafels om (na) te borrelen. In cafés worden hoge tafels voor een raam geplaatst. Maar ook kunnen klanten er bijvoorbeeld een snelle bak koffie nemen. Wij denken ook graag met je mee en geven advies. We ontwerpen de tafel die qua stijl, formaat en functionaliteit perfect bij jouw interieur past.

Een horeca interieur naar jouw idee?

Als we voor je aan de slag gaan met de inrichting, kijken we samen met jou hoe je de ruimte wil gebruiken. We kijken niet alleen naar stijl, maar ook naar functionaliteit. Bijvoorbeeld welke routing er is en wat is de werkwijze? Is er daarnaast genoeg ruimte voor het personeel om de klanten goed te kunnen bedienen? Is de bar efficiënt en ook gebruiksvriendelijk ingericht? Wat is het budget? Welke sfeer wil je door middel van de inrichting neerzetten? Een eigen ontwerp aanleveren kan ook. Wij geven bovendien ook advies over kleur, materiaal en stijl.

Onze voorstellen vertalen we in 3D-afbeeldingen. Je krijgt meerdere voorstellen in 3D, hierdoor ontstaat een realistisch beeld. Door middel van meerdere voorstellen is er wat te kiezen. Gedurende het proces is er dan ook meerdere malen contact, zodat je steeds je input kan leveren en bijvoorbeeld zaken kan aanpassen.

Horeca inrichting 3