Horeca inrichting

Of werknemers nu tijdens het werk een hapje eten in de kantine van je bedrijf of zorglocatie of als klanten je café, hotel of restaurant bezoeken; ze komen er voor een moment van rust. Even bijkomen en ontspannen. Sfeer en een gastvrije uitstraling zijn daarom erg belangrijk bij de inrichting van een horecaplek. Rusink interieur denkt met je mee en zorgt voor een horeca inrichting op maat..

CONTACT

Al 120 jaar Horeca inrichting op maat

Wat is het geheim van een goede horeca inrichting? Het interieur! Een goede inrichting van een hotel, cafe of restaurant vraagt om een praktische inrichting waarbij de ruimte optimaal benut wordt. Dat vraagt, naast een praktische inrichting ook om sfeer en uitstraling.

Sinds 1899 hebben wij ons ontwikkeld als allround specialist in de horeca interieurbouw. Rusink Interieur ontwerpt, produceert en monteert nieuwe inrichtingen en zorgt voor vernieuwing van je horeca interieur.

Samen met jou en eventueel een interieurarchitect werken wij toe naar het eindresultaat dat je voor ogen hebt. Natuurlijk wil je een interieur dat een genot is om te zien.

Horeca inrichting

Laat je informeren of inspireren door onze Horeca specialist!

Bel: 0315 241 404
Mail: info@rusink.nl

HORECA INRICHTING

De horeca inrichting van je hotel, restaurant of café moet de gast uitnodigen en aanspreken. Het interieur moet zo ingericht zijn dat de gast zich thuis voelt in het interieur.

Horeca inrichting van (eet)cafe’s, restaurants & hotels

Als eigenaar van een café, restaurant of hotel of als bestuurder van een zorglocatie wil je dat je klanten of cliënten graag in je bedrijf komen. Ze moeten zich er thuis voelen en er graag terugkomen. De sfeer en inrichting moet passen bij het publiek dat je wil trekken. Wil je een landelijke sfeer, ‘bruine kroeg’ uitstraling of ga je liever voor industrieel of chic? Wat ons betreft is alles mogelijk. Wij zorgen er samen met jou voor dat het echt jouw zaak wordt, waar niet alleen je gasten, maar ook je personeel zich thuis voelt.

Horeca inrichting bij zorglocaties en bedrijven

Een goed bedrijfsrestaurant is meer dan een plek om tussen de middag een boterham te eten. In bedrijven wordt hard gewerkt. De lunch is dan een moment om even tot rust te komen, te ontspannen en op te laden voor de rest van de werkdag. Comfort, sfeer en gebruiksgemak zijn dan belangrijk. In een goed en doordacht ingericht bedrijfsrestaurant voelen mensen zich thuis. Daarnaast is het een visitekaartje van je organisatie. Medewerkers krijgen het gevoel dat er aandacht voor hen is. Wij denken graag met je mee over wat jij naar je medewerkers wil uitstralen. We creëren een inrichting die aansluit bij de uitstraling van rest van je bedrijf.

horeca inrichting 5

Trend: Hoge tafels in de horeca

Hoog zitten is de trend. Ook zie je vaak een combinatie van lage tafels om aan te eten en hoge tafels om (na) te borrelen. In cafés worden hoge tafels voor een raam geplaatst. Klanten kunnen er een snelle bak koffie nemen. Wij denken met je mee en geven advies. We ontwerpen de tafel die qua stijl, formaat en functionaliteit perfect bij jouw interieur of bedrijf past.

Een horeca inrichting naar jouw idee

Als we voor je aan de slag gaan, kijken we samen met jou hoe je de ruimte wil gebruiken. We kijken niet alleen naar stijl, maar ook naar functionaliteit. Welke routing is er en wat is de werkwijze? Is er genoeg ruimte voor het personeel om de klanten goed te kunnen bedienen? Is de bar efficiënt en gebruiksvriendelijk ingericht? Wat is het budget? Welke sfeer wil je neerzetten? Een eigen ontwerp aanleveren kan ook. Wij geven advies over kleur, materiaal en stijl. Onze voorstellen vertalen we in 3D-afbeeldingen. Je krijgt meerdere voorstellen in 3D, zodat je een realistisch beeld krijgt en ook wat te kiezen hebt. Gedurende het proces hebben we meerdere malen contact, zodat je steeds je input kan leveren en zaken kan aanpassen. Het resultaat? Een horecaruimte naar jouw idee.

Horeca inrichting 3