Horeca interieurbouw

Horeca interieurbouw met de juiste beleving voor de gasten is een vak apart. Als je een hotel, (bedrijfs)restaurant of café in wil richten, heb je meestal wel een idee over hoe je het wil hebben. Welke kleuren, welke sfeer, welk thema. Als je een horeca architect hebt ingeschakeld, dan heb je zelfs al een concreet ontwerp. Maar dan komt de volgende stap; het realiseren van deze plannen. Rusink Interieur denkt met je mee en brengt je ontwerpen tot leven.

CONTACT

Van ontwerp van een horeca architect tot realisatie

Heeft een horeca architect het ontwerp voor je gemaakt? Dan werken we graag met jou en je architect samen om het interieur te bouwen. Wij zetten het plan om naar een concreet product. We kijken welke materialen er het best gebruikt kunnen worden. Deze moeten passen bij de beoogde uitstraling, maar ze moeten ook functioneel en duurzaam zijn. Het ontwerp van de architect is leidend voor ons. Wel denken we mee over hoe de items in het ontwerp zo gemaakt kunnen worden, dat ze ook praktisch goed bruikbaar zijn. Zo brengen we het ontwerp van je architect tot leven.

Jouw ideeën gerealiseerd

Wil je je horeca interieur aanpassen of wil je een compleet nieuw interieur en heb je zelf nog geen ontwerp? Rusink Interieur denkt voor als Horeca interieurbouw specialist met je mee vanaf het eerste concept.  Tijdens een intake kijken we wat je wensen en eisen zijn. Ook bespreken we met je wat er precies in de ruimte gebeurt; wat is de routing, wie zijn er wanneer, welke werkzaamheden worden er uitgevoerd en wat willen de klanten die gebruik gaan maken van de ruimte? Ook het budget wordt meegenomen. Al deze zaken vertalen we naar een programma van eisen. Dit programma verwerken we vervolgens in een eerste ontwerp met een aantal sfeerplaatjes. Die bespreken we samen. Daarna volgen verschillende 3D ontwerpen. Zo krijg je een concreet beeld van hoe het eruit kan gaan zien. Bij elke stap hebben we contact met je zodat je optimaal inzicht en inspraak houdt in het ontwerp. Als het helemaal naar je zin is, kunnen we starten met de bouwtekeningen en de bouw.

Horeca interieurbouw

Laat je informeren of inspireren door onze Horeca interieur specialist!

Bel: 0315 241 404
Mail: info@rusink.nl

Recent afgeronde horeca interieurbouw projecten

HORECA INTERIEURBOUW

De horeca inrichting van je hotel, restaurant of café moet de gast uitnodigen en aanspreken. Het interieur moet zo ingericht zijn dat de gast zich thuis voelt in het interieur.

Neem contact met ons op

Horeca interieurbouw dat past bij je budget

Natuurlijk heb je te maken met een budget. Daar houden we bij het ontwerp en de bouw rekening mee. We vertalen je wensen in een ontwerp en geven daarbij bijvoorbeeld aan welke materialen en functionaliteiten hierin verwerkt kunnen worden. Gedurende het proces kun je het ontwerp aanpassen, zodat het beter in je budget past. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor eenvoudiger functionaliteiten of minder exclusieve opties. Ook kun je besluiten zelf bepaalde werkzaamheden uit te voeren. Wij kunnen naast het bouwen van het interieur ook de stoffering voor je uit (laten) voeren, maar je kunt er ook voor kiezen bijvoorbeeld zelf het schilderwerk en de vloerbedekking te verzorgen.

Ervaren ontwerpers, tekenaars en meubelmakers

Wij werken met onze eigen vakmensen. We hebben ervaren ontwerpers, tekenaars en meubelmakers in dienst. De lijntjes zijn hierdoor altijd kort. Kleine aanpassingen kunnen we snel en efficiënt uitvoeren. Wil je zicht houden op het hele bouwproces? Je bent altijd welkom om bij ons binnen te lopen. We leiden je graag rond in onze werkplaats, zodat je kunt zien hoe het werk vordert.

Horeca interieurbouw 4

Trend: Hoge tafels in de horeca

Hoog zitten is de trend. Ook zie je vaak een combinatie van lage tafels om aan te eten en hoge tafels om (na) te borrelen. In cafés worden hoge tafels voor een raam geplaatst. Klanten kunnen er een snelle bak koffie nemen. Wij denken met je mee en geven advies. We ontwerpen de tafel die qua stijl, formaat en functionaliteit perfect bij jouw interieur of bedrijf past.

Horeca interieurbouw naar jouw idee

Als we voor je aan de slag gaan met horeca interieurbouw, kijken we samen met jou hoe je de ruimte wil gebruiken. We kijken niet alleen naar stijl, maar ook naar functionaliteit. Welke routing is er en wat is de werkwijze? Is er genoeg ruimte voor het personeel om de klanten goed te kunnen bedienen? Is de bar efficiënt en gebruiksvriendelijk ingericht? Wat is het budget? Welke sfeer wil je neerzetten? Een eigen ontwerp aanleveren kan ook. Wij geven advies over kleur, materiaal en stijl. Onze voorstellen vertalen we in 3D-afbeeldingen. Je krijgt meerdere voorstellen in 3D, zodat je een realistisch beeld krijgt en ook wat te kiezen hebt. Gedurende het proces hebben we meerdere malen contact, zodat je steeds je input kan leveren en zaken kan aanpassen. Het resultaat? Een horecaruimte naar jouw idee.

Horeca interieurbouw 3
Horeca interieurbouw 4