Kantoorinrichting op maat

Begin je een bedrijf of wil je de bestaande kantoorinrichting vernieuwen? Rusink Interieur helpt je bij het maken van een plattegrond, een bijbehorend interieurplan en verzorgt de uitvoering. Samen met jou maken we ideeën werkelijkheid.

CONTACT

Al 120 jaar kantoorinrichting op maat

Je kunt maar één keer een eerste indruk maken. Het is daarom dan ook belangrijk dat een bezoeker goed wordt ontvangen in het bedrijf. Wat wil dat dan zeggen? De receptiebalie of ontvangstruimte moet toegankelijk zijn. Daarnaast moet de ontvangstruimte vooral sfeer uitstralen. Je moet namelijk een goede indruk achterlaten als bedrijf. Bij het ontwerp van je kantoorinrichting moet je rekening houden met onder andere de wachtruimte voor de bezoeker. Zet je er mooie designstoelen neer of een comfortabele bank? Op welke manier komt het licht in de ruimte? Verder kijk je voor kleuren en materialen die je gaat gebruiken voor de receptiebalie. Allemaal items waarbij je in het ontwerp rekening mee kan houden. Daardoor kun je als bedrijf in één keer een goede eerste indruk maken.

Wil je verandering / vernieuwing in de kantoorinrichting?

Is je kantoor toe aan verandering? Of moet er een nieuwe indeling gemaakt worden omdat er meer werkplekken nodig zijn? Maar het kan ook voorkomen dat er meer opbergruimte gecreëerd moet worden. Ten eerste kijk je welke sfeer wil je als bedrijf uitstralen. Moet het een zakelijke strakke of toch een moderne uitstraling hebben? Of ga je voor een industriële inrichting of een eventuele landelijke inrichting? Een vraag die je jezelf moet stellen is; Wat past bij mijn bedrijf? Door middel van inspiratie die je op kunt doen kan het ontwerp worden aangepast. Dit zorgt uiteindelijk voor een mooie verandering of vernieuwing van het kantoor.

Laat je informeren of inspireren door onze interieurspecialist!

Bel: 0315 241 404
Mail: info@rusink.nl

Recent afgeronde kantoorinrichting projecten

KANTOOR- INRICHTING

Rusink Interieur regelt jouw kantoorinrichting van begin tot eind. Samen met jou maken we van jouw ideeën werkelijkheid.

Neem contact met ons op

Hoe kun je kantoorbenodigdheden zo efficiënt en snel mogelijk opbergen?

Je kunt het kantoor zo inrichten dat alle ruimtes optimaal benut zijn. Hierdoor heeft iedere werknemer voldoende opbergruimte. Hiervoor zijn maatwerk kantoormeubelen een prima oplossing. Door middel van maatwerk is iedere ruimte optimaal benut en praktisch ingericht. Wil je bijvoorbeeld een grote dichte kastenwand of een kastenwand met presentatie vakken, of een opbergkast voor ordners? Of heb je (grote) lades nodig voor het opbergen van documenten? Een maatwerk kantoormeubel is daarvoor een prima oplossing voor je kantoorinrichting. De medewerker kan zodoende zijn werkzaamheden uitvoeren in een rustige omgeving. Vervolgens is het bureau ook snel en eenvoudig opgeruimd. Waardoor je als bedrijf met een goede inrichting ook voor een fijne werkomgeving zorgt.

Groen op kantoor

Een ergonomische kantoorinrichting is erg belangrijk. Maar wil je daarnaast de gezondheid of vitaliteit van de medewerkers bevorderen? Dat kan eenvoudig door middel van planten. Met planten of plantenbakken kun je open ruimtes en werkplekken op kantoor makkelijk af scheiden. Het is bewezen dat meer groen op kantoor voor een positief effect zorgt. Door middel van groen wordt de lichamelijke stress vermindert en het geluksgevoel verbetert. Groen op kantoor kan daarom op een positieve manier bijdragen. Ook dit kan verder in het design van de inrichting mee worden genomen. Hierdoor zorg je als bedrijf ook goed voor de gezondheid en vitaliteit van het personeel als je groen verwerkt in de inrichting.

kantoorinrichting 4

Kantoorinrichting trend: Hoog-laag bureau

Het voornaamste belang voor jou als werkgever is dat de werknemers na een dag werken zonder rug- of schouderklachten naar huis gaan. Een ergonomische kantoorinrichting mag dan natuurlijk niet ontbreken. Een juiste stoel om in te zitten of groen op kantoor zijn belangrijk. Daarnaast een bureau op de juiste hoogte. Al eens gedacht aan een zit-sta werkplek? Wij maken hoog-laag bureaus in ieder gewenste maat. Het werkblad kan voorzien worden in ieder gewenste kleur. Hoog-laag bureaus zijn volledig elektrisch verstelbaar. Werknemers kunnen hierdoor afwisselend staand of zittend werken. Daarom is een hoog-laag bureau heel bevorderend voor de gezondheid en staat het goed in het kantoor.

Een kantoor inrichten naar jouw idee

Als we voor je aan de slag gaan, kijken we samen met jou hoe je de ruimte wilt gebruiken. Waar kijken we bij de kantoorinrichting naar? We kijken bij de inrichting van je ontvangstruimte of kantoor met werkplekken niet alleen naar stijl. Er wordt daarnaast ook gekeken naar functionaliteit. Hoeveel werkplekken zijn er bijvoorbeeld nodig? Maar ook naar wat de werkwijze en routing binnen het bedrijf is. Wat is het budget en welke sfeer wil je door middel van het interieur neerzetten? Het is belangrijk dat de wensen voor de inrichting in kaart worden gebracht.

Wij kunnen vervolgens een ontwerp voor je maken. Heb je een eigen ontwerp of eigen ideeën die je graag terug wil zien? Rusink denkt dan graag met je mee over de juiste kantoorinrichting. Wij geven je bovendien advies over kleuren, materialen en stijlen. Ergonomisch werken op kantoor is belangrijk zodat het werk goed uitgevoerd kan worden door het personeel. Rusink weet dan ook veel over ergonomisch werken. Hierdoor kan dit op de juiste manier in de inrichting worden meegenomen.

kantoorinrichting 5

3D ontwerp kantoorinrichting

Onze voorstellen vertalen we in 3D. Hierdoor krijg je ook een realistisch beeld krijgt van jouw wensen. Gedurende het proces hebben we daarom meerdere malen contact. Door middel van het contact kan je steeds input leveren. Bijvoorbeeld als je eventuele zaken wil aanpassen. Het resultaat? Een kantoorinrichting naar wens door middel van jouw idee. Ben je benieuwd naar een 3D ontwerp voor jouw kantoor? Neem dan gerust contact met ons op.