Kantoorinrichting op maat

Begin je een bedrijf of wil je de bestaande kantoorinrichting vernieuwen? Rusink Interieur helpt je bij het maken van een plattegrond, bijbehorend interieurplan en verzorgt de uitvoering. Samen met jou maken we ideeën werkelijkheid.

CONTACT

Al 120 jaar kantoorinrichting op maat

Je kunt maar één keer een eerste indruk maken. Het is daarom belangrijk dat een bezoeker goed wordt ontvangen. Dat wil zeggen, de receptiebalie of ontvangstruimte moet toegankelijk zijn en vooral sfeer uitstralen. Je moet een goede indruk achterlaten als bedrijf. Bij je kantoorinrichting ontwerp kun je daarom rekening houden met onder andere de wachtruimte voor de bezoeker. Zet je er mooie designstoelen neer of een comfortabele bank. Hoe komt het licht in de ruimte. Welke kleuren en materialen ga je gebruiken voor de receptiebalie. Allemaal items waarbij je in het ontwerp rekening mee kan houden.

Verandering / vernieuwing kantoorinrichting

Ieder kantoorinrichting is op zijn tijd toe aan verandering. Er moet een nieuwe indeling gemaakt worden omdat er meer werkplekken nodig zijn of meer opbergruimte. Welke sfeer wil je als bedrijf uitstralen. Moet het een zakelijke strakke of moderne uitstraling hebben? Of ga je voor een industrieel kantoor of landelijke inrichting? Een vraag die je jezelf moet stellen is; Wat past bij jou bedrijf, doe inspiratie op en pas daar het ontwerp op aan.

Kantoor-
inrichting

Laat je informeren of inspireren door onze interieurspecialist!

Bel: 0315 241 404
Mail: info@rusink.nl

KANTOOR- INRICHTING

Rusink Interieur regelt jouw kantoorinrichting van begin tot eind. Samen met jou maken we van jouw ideeën werkelijkheid.

Hoe kun je kantoorbenodigdheden zo efficiënt en snel mogelijk opbergen?

Je kunt het kantoor zo inrichten dat alle ruimtes optimaal benut zijn en iedere werknemer voldoende opbergruimte heeft. Hierbij zijn maatwerk kantoormeubelen een prima oplossing. Iedere ruimte is optimaal benut en praktisch ingericht. Wil je een grote dichte kastenwand of een kastenwand met presentatie vakken, of een opbergkast voor ordners? Heb je (grote) lades nodig voor het opbergen van documenten. Een maatwerk kantoormeubel is dan een prima oplossing voor je kantoorinrichting. De medewerker kan zijn werkzaamheden uitvoeren in een rustige omgeving en heeft snel zijn bureau opgeruimd.

Groen op kantoor

Naast een ergonomische kantoorinrichting kun je ook denken aan het bevorderen van de gezondheid of vitaliteit van medewerkers. Met planten of plantenbakken zijn open ruimtes en werkplekken op kantoor makkelijk af te scheiden. Het is bewezen dat meer groen op kantoor ervoor kan zorgen dat het de lichamelijk stress vermindert en het geluksgevoel verbetert. Groen op kantoor kan dus op een positieve manier bijdragen. Ook dit kunnen we in het design meenemen.

kantoorinrichting 4

Kantoorinrichting trend: Hoog-laag bureau

Het voornaamste belang voor jou als werkgever is dat de werknemers na een dag werken zonder rug- of schouderklachten naar huis gaan. Een ergonomische inrichting van je kantoor mag dan natuurlijk niet ontbreken. Een juiste stoel om in te zitten, groen op kantoor of een bureau op de juiste hoogte. Al eens gedacht aan een zit-sta werkplek? Wij maken hoog-laag bureaus in ieder gewenste maat. Het werkblad kan voorzien worden in ieder gewenste kleur. Hoog-laag bureaus zijn volledig elektrisch verstelbaar. Werknemers kunnen afwisselend staand of zittend werken wat natuurlijk heel bevorderend is voor de gezondheid.

Een kantoor inrichten naar jouw idee

Als we voor je aan de slag gaan, kijken we samen met jou hoe je de ruimte wilt gebruiken. We kijken bij de inrichting van je ontvangstruimte of kantoor met werkplekken niet alleen naar stijl, maar ook naar functionaliteit. Hoeveel werkplekken, wat is de werkwijze en routing binnen het bedrijf. Wat is het budget en welke sfeer wil je neerzetten?

Wij kunnen een ontwerp voor je maken of je komt met een eigen ontwerp. Wij geven je advies over kleuren, materialen en stijlen. Ook adviseren wij bij het ergonomisch inrichten van je kantoor.

kantoorinrichting 5
interieurbouw 3d tekening

3D ontwerp kantoorinrichting

Onze voorstellen vertalen we in 3D, zodat je een realistisch beeld krijgt. Gedurende het proces hebben we meerdere malen contact, zodat je steeds je input kan leveren en zaken kan aanpassen. Het resultaat? Een kantoorinrichting naar jou idee.