Kantoorinrichting op maat

Begin je een bedrijf of wil je de bestaande kantoorinrichting vernieuwen? Rusink Interieur helpt je bij het maken van een plattegrond, bijbehorend interieurplan en verzorgt de uitvoering. Samen met jou maken we ideeën werkelijkheid.

CONTACT

Al 120 jaar kantoorinrichting op maat

Je kunt maar één keer een eerste indruk maken. Het is daarom belangrijk dat een bezoeker goed wordt ontvangen in het bedrijf. Dat wil zeggen, de receptiebalie of ontvangstruimte moet toegankelijk zijn. Daarnaast moet de ontvangstruimen vooral sfeer uitstralen. Je moet namelijk een goede indruk achterlaten als bedrijf. Bij je kantoorinrichting ontwerp kun je daarom rekening houden met onder andere de wachtruimte voor de bezoeker. Zet je er mooie designstoelen neer of een comfortabele bank. Op welke manier komt het licht in de ruimte. Verder kijk je voor kleuren en materialen die je gaat gebruiken voor de receptiebalie. Allemaal items waarbij je in het ontwerp rekening mee kan houden. Daardoor kun je als bedrijf in één keer een goede eerste indruk maken.

Verandering / vernieuwing kantoorinrichting

Ieder kantoorinrichting is op zijn tijd toe aan verandering. Er moet een nieuwe indeling gemaakt worden omdat er meer werkplekken nodig zijn. Of dat er daarnaast meer opbergruimte gecreëerd moet worden . Ten eerste kijk je welke sfeer wil je als bedrijf uitstralen. Moet het een zakelijke strakke of toch een moderne uitstraling hebben? Of ga je voor een industrieel kantoor of eventuele landelijke inrichting? Een vraag die je jezelf moet stellen is; Wat past bij jou bedrijf. Door middel van inspiratie die je op kunt doen kan het ontwerp worden aangepast. Wat uiteindelijk gaat zorgen voor een mooie verandering of vernieuwing van het kantoor.

Kantoor-
inrichting

Laat je informeren of inspireren door onze interieurspecialist!

Bel: 0315 241 404
Mail: info@rusink.nl

KANTOOR- INRICHTING

Rusink Interieur regelt jouw kantoorinrichting van begin tot eind. Samen met jou maken we van jouw ideeën werkelijkheid.

Hoe kun je kantoorbenodigdheden zo efficiënt en snel mogelijk opbergen?

Je kunt het kantoor zo inrichten dat alle ruimtes optimaal benut zijn. Waardoor iedere werknemer voldoende opbergruimte heeft. Hiervoor zijn maatwerk kantoormeubelen een prima oplossing. Iedere ruimte is door middel van maatwerk optimaal benut en praktisch ingericht. Wil je een grote dichte kastenwand of een kastenwand met presentatie vakken, of een opbergkast voor ordners? Heb je (grote) lades nodig voor het opbergen van documenten. Een maatwerk kantoormeubel is daarvoor een prima oplossing voor je kantoorinrichting. De medewerker kan zodoende zijn werkzaamheden uitvoeren in een rustige omgeving. Vervolgens is het bureau ook snel en eenvoudig opgeruimd. Waardoor je als bedrijf voor een fijne werkomgeving zorgt.

Groen op kantoor

Naast dat een ergonomische kantoorinrichting belangrijk is. Kun je ook denken aan het bevorderen van de gezondheid of vitaliteit van medewerkers. Door middel van planten of plantenbakken zijn je open ruimtes en werkplekken op kantoor makkelijk af te scheiden. Het is bewezen dat meer groen op kantoor voor een positief effect kan zorgen. Door middel van groen wordt de lichamelijk stress vermindert en het geluksgevoel verbetert. Groen op kantoor kan daarom een positieve manier bijdragen. Ook dit kan verder in het design mee worden genomen. Hierdoor zorg je als bedrijf ook goed voor de gezondheid en vitaliteit als je groen verwerkt in de inrichting.

kantoorinrichting 4

Kantoorinrichting trend: Hoog-laag bureau

Het voornaamste belang voor jou als werkgever is dat de werknemers na een dag werken zonder rug- of schouderklachten naar huis gaan. Een ergonomische inrichting van je kantoor mag dan natuurlijk niet ontbreken. Een juiste stoel om in te zitten of groen op kantoor zijn belangrijk. Daarnaast een bureau op de juiste hoogte. Al eens gedacht aan een zit-sta werkplek? Wij maken hoog-laag bureaus in ieder gewenste maat. Het werkblad kan voorzien worden in ieder gewenste kleur. Hoog-laag bureaus zijn volledig elektrisch verstelbaar. Werknemers kunnen hierdoor afwisselend staand of zittend werken. Daarom is een hoog-laag bureau heel bevorderend voor de gezondheid.

Een kantoor inrichten naar jouw idee

Als we voor je aan de slag gaan, kijken we samen met jou hoe je de ruimte wilt gebruiken. We kijken bij de inrichting van je ontvangstruimte of kantoor met werkplekken niet alleen naar stijl. Er wordt daarnaast ook gekeken naar functionaliteit. Hoeveel werkplekken, wat is de werkwijze en routing binnen het bedrijf. Wat is het budget en elke sfeer wil je door middel van het interieur neerzetten? Het is belangrijk dat de wensen in kaart worden gebracht.

Wij kunnen vervolgens een ontwerp voor je maken. Daarnaast kun je ook komen met een eigen ontwerp of eigen ideeën die je graag terug wil zien. Wij geven je bovendien advies over kleuren, materialen en stijlen. Ook adviseren wij bij het ergonomisch inrichten van je kantoor. Hierdoor kan het werk goed worden uitgevoerd. Daarnaast denk je aan de gezondheid van het personeel.

kantoorinrichting 5
interieurbouw 3d tekening

3D ontwerp kantoorinrichting

Onze voorstellen vertalen we in 3D. Hierdoor krijg je ook een realistisch beeld krijgt van jouw wensen. Gedurende het proces hebben we daarom meerdere malen contact. Door middel van het contact kan je steeds input leveren en eventuele zaken kunnen aanpast worden. Het resultaat? Een kantoorinrichting naar wens door middel van jouw idee.