Kapsalon inrichting

Start je een kapsalon of wil je je bestaande kapsalon een nieuw uiterlijk geven? Of komt er een kapsalon in je zorglocatie? Rusink Interieur regelt je kapsalon inrichting van begin tot eind. Samen met jou maken we dan van jouw ideeën werkelijkheid.

CONTACT

Al 120 jaar interieurs voor kapsalons op maat gemaakt

Een kapsalon inrichting vindt je in alle soorten en ook maten. Bijvoorbeeld van een kleine kapsalon aan huis, tot bijvoorbeeld grote kappers met personeel. Er zijn ook kappers die zich richten op de beleving. Hun klanten krijgen bij binnenkomst bijvoorbeeld een drankje aangeboden. Hierna nemen ze plaats in een comfortabele stoel waarbij zij van begin tot eind in de watten worden gelegd.

Een luxe uitstraling en comfort zijn dan erg belangrijk voor de inrichting van de kapperszaak. Een kapperszaak kan natuurlijk ook functioneel zijn. Klanten komen hier dan alleen voor een snelle knipbeurt. Hun interieur is dan ook vaak erg basic ingericht. Hierdoor kunnen er veel klanten tegelijk geholpen worden. Ook zien we steeds meer barbiers die zich op eigentijdse mannen richten. Elke kapsalon vraagt dus om een eigen stijl en aanpak. Rusink Interieur heeft inmiddels 120 jaar ervaring in interieurbouw en -inrichting. We weten daardoor precies waar we dan op moeten letten en kunnen je ook adviseren vanuit onze praktijkervaring.

kapsalon inrichting 6

Kapsalon interieur

Laat je informeren of inspireren door onze kapsalon interieurspecialist!

Bel: 0315 241 404
Mail: info@rusink.nl

Recent afgeronde Kapsalon interieur projecten

KAPSALON INRICHTING

Rusink Interieur regelt je kapsalon interieur van begin tot eind. Samen met jou maken we van jouw ideeën werkelijkheid.

Neem contact met ons op

Van meubels voor je kapsalon tot het complete interieur van je kapsalon?

Bij Rusink Interieur kun je terecht voor je hele kapsalon inrichting. Kom je bij ons voor een intakegesprek? Dan bekijken we graag wat je wensen en eisen zijn. Nieuwe kasten op maat kunnen je kapsalon dan al een heel ander uiterlijk geven. We ontwerpen en bouwen deze ook graag voor je. Wil je liever het hele proces van ontwerp tot realisatie uit handen geven? Dat kan ook. We nemen dan je ideeën door en komen daarna met een aantal 3D ontwerpen waaruit je een keuze kunt maken. Tijdens het hele proces word je er actief betrokken. Daardoor heb je de mogelijkheid de plannen te wijzigen of bij te stellen. We gaan hier dan net zolang mee door totdat er een ontwerp ligt dat helemaal naar jouw wens is. Onze vakmensen gaan dan vervolgens ook aan de slag met de tekeningen en de bouw.

Kapsalons en de arbo

Kappers hebben een intensief lichamelijk beroep. Ze staan veel en werken in verschillende houdingen. Om klachten te voorkomen, is het belangrijk dat hun werkplek voldoet aan de arbo-normen. Dit wordt daarom ook in het ontwerp van de kapsalon meegenomen. Wij hebben natuurlijk de kennis en ook de ervaring in huis om kapsalons conform de arbo regelgeving in te richten.

kapsalon inrichting

Trend: Kapsalon inrichting in een zorglocatie

Steeds meer zorglocaties, zoals bijvoorbeeld verpleeghuizen en woon-zorgcentra beschikken over een eigen kapsalon. Hun bewoners zijn minder mobiel en dit soort kapsalons zorgen er dan voor dat zij op een laagdrempelige manier hun kapsel kunnen laten verzorgen. Belangrijk bij deze kapsalons is dat ze passen binnen het concept en de inrichting van de zorglocatie. Wij houden hier bij het ontwerp en de inrichting rekening mee. We werken met passende materialen. Daarnaast zorgen we er dan ook voor dat het ontwerp een geheel vormt met de rest van het gebouw.

Showroom

Wil je graag een nieuwe kapsalon inrichting? In de kapsalon interieurbouw zijn eindeloos veel mogelijkheden. Denk hier dan bijvoorbeeld aan design, meubels, kleur, materiaal en ook functionaliteiten. Uitleg op papier hierover is dan ook niet altijd voldoende. Soms wil je het gewoon even zien, voelen en uitproberen. We nodigen je daarom graag uit in onze showroom in Heelweg. We lijden je er dan graag rond en geven we je daarnaast meer informatie over de mogelijkheden. Wil je graag langskomen? Neem dan gerust contact met ons op. Dan maken we graag een afspraak om langs te komen.

kapsalon inrichting 5