Kapsalon inrichting

Start je een kapsalon of wil je je bestaande kapsalon een nieuw uiterlijk geven? Of komt er een kapsalon in je zorglocatie? Rusink Interieur regelt je kapsalon inrichting van begin tot eind. Samen met jou maken we van jouw ideeën werkelijkheid.

CONTACT

Al 120 jaar kapsalon inrichting op maat

Kapsalon inrichtingen vindt je in alle soorten en maten. Van kleine kapsalons aan huis, tot grote kappers met personeel. Er zijn kappers die zich richten op beleving. Hun klanten krijgen bij binnenkomst een drankje en nemen plaats in een comfortabele stoel waarbij zij van begin tot eind in de watten worden gelegd.

Een luxe uitstraling en comfort zijn dan belangrijk. Maar een kapperszaak kan ook functioneel zijn. Klanten komen hier alleen voor een knipbeurt. Hun interieur is vaak basic ingericht en er kunnen veel klanten tegelijk geholpen worden. Ook zien we steeds meer barbiers die zich op eigentijdse mannen richten. Elk kapsalon interieur vraagt dus om een eigen stijl en aanpak. Rusink Interieur heeft inmiddels 120 jaar ervaring in interieurbouw en -inrichting. We weten precies waar we op moeten letten en kunnen je adviseren vanuit onze praktijkervaring.

kapsalon inrichting 6

Kapsalon inrichting

Laat je informeren of inspireren door onze kapsalon interieurspecialist!

Bel: 0315 241 404
Mail: info@rusink.nl

KAPSALON INRICHTING

Rusink Interieur regelt je kapsalon inrichting van begin tot eind. Samen met jou maken we van jouw ideeën werkelijkheid.

Van meubels voor je kapsalon tot complete kapsalon inrichting

Als je bij ons komt voor een intakegesprek, bekijken we wat je wensen en eisen zijn. Nieuwe kasten op maat kunnen je kapsalon al een heel ander uiterlijk geven. We ontwerpen en bouwen deze graag voor je. Wil je liever het hele proces van ontwerp tot realisatie uit handen geven? Dat kan ook. We nemen je ideeën door en komen met een aantal 3D ontwerpen waaruit je een keuze kunt maken. Tijdens het hele proces word je actief betrokken en heb je de mogelijkheid de plannen te wijzigen of bij te stellen. We gaan hier net zolang mee door totdat er een ontwerp ligt dat helemaal naar jouw wens is. Onze vakmensen gaan vervolgens aan de slag met de tekeningen en de bouw. We bestellen de meubels voor je en kunnen zelfs regelen dat de stoffering en het schilderwerk wordt uitgevoerd door specialisten.

Kapsalon inrichting en arbo

Kappers hebben een intensief lichamelijk beroep. Ze staan veel en werken in verschillende houdingen. Om klachten te voorkomen, is het belangrijk dat hun werkplek voldoet aan de arbo-normen. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om kapsalons conform de arbo regelgeving in te richten.

kapsalon inrichting

Trend: Kapsalon inrichting in een zorglocatie

Steeds meer zorglocaties, zoals verpleeghuizen en woon-zorgcentra beschikken over een eigen kapsalon. Hun bewoners zijn bijvoorbeeld minder mobiel en dit soort kapsalons zorgen ervoor dat zij op een laagdrempelige manier hun kapsel kunnen laten verzorgen. Belangrijk bij deze kapsalons is dat ze passen binnen het concept en de inrichting van de zorglocatie. Wij houden hier bij het ontwerp en de inrichting rekening mee. We werken met passende materialen en zorgen ervoor dat het ontwerp een geheel vormt met de rest van het gebouw.

Showroom

In de kapsalon interieurbouw zijn eindeloos veel mogelijkheden qua design, meubels, kleur, materiaal en functionaliteiten. Uitleg op papier hierover is niet altijd voldoende. Soms wil je het gewoon even zien, voelen en uitproberen. We nodigen je daarom graag uit in onze showroom in Heelweg.

kapsalon inrichting 5