Schoolinrichting voor onderwijsinstellingen

Een schoolinrichting wordt zeer intensief gebruikt. Dagelijks maken honderden leerlingen gebruik van ruimtes als klas- en technieklokalen, garderobes, aula’s en kantines. Rusink Interieur bouwt dit soort ruimtes met kennis en kunde.

CONTACT

Al 120 jaar schoolinrichting op maat

Duurzaam- en gebruiksvriendelijke schoolinterieur

Ben je architect of projectinrichter en heb je een ontwerp voor een schoolinrichting gemaakt voor een ruimte binnen een school? Dan wil je dat je ontwerp niet alleen deskundig maar ook gebruiksvriendelijk wordt gebouwd. De materialen die worden gebruikt moeten duurzaam zijn, maar ook passen binnen het beschikbare budget. Rusink Interieur heeft inmiddels 120 jaar ervaring met het bouwen van interieurs, waaronder interieurs van (basis)scholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en locaties voor buitenschoolse opvang. We denken graag met je schoolinrichting mee over de uitvoering van je ontwerp.

Vakmensen

Voor een schoolinrichting op maat en conform de norm heeft Rusink Interieur ervaren en vakbekwame ontwerpers, tekenaars en meubelmakers in dienst. De lijntjes zijn kort. Vragen over materiaalkeuze, functionaliteiten en praktische oplossingen stemmen we daarom snel met hen af.

School-
inrichting

Laat je informeren of inspireren door onze school interieur specialist!

Bel: 0315 241 404
Mail: info@rusink.nl

SCHOOL-INRICHTING

Rusink Interieur regelt jouw schoolinrichting van begin tot eind. Samen met jou maken we van jouw ideeën werkelijkheid.

Mooi en functioneel schoolinrichting

Samen met jou nemen we je ontwerp door. We kijken hoe de meubels in de praktijk gebruikt gaan worden. Aan welke eisen moeten ze voldoen? Moet een meubel bijvoorbeeld makkelijk te verplaatsen zijn? Met onze materiaal- en productkennis kunnen we je uitgebreid adviseren over de mogelijkheden. Moet een ruimte eenvoudig opgesplitst kunnen worden in meerdere ruimtes? Wij weten precies welke scheidingswanden hier geschikt voor zijn. Jouw ontwerp is voor ons leidend. Wel kijken we samen met jou naar de functionaliteit en het gebruiksgemak.

Praktische producten voor de perfecte inrichting van schoolinterieur

We hebben voor scholen inmiddels verschillende producten ontworpen en gebouwd. Lockerkasten zijn van zichzelf vaak niet erg mooi, maar wel onmisbaar in een school. We maakten ombouwen waar deze kasten in kunnen worden geplaatst. Hierdoor kregen ze een mooie uitstraling. Ook ontwikkelden en bouwden we laptop- en tabletkasten. Deze kasten zijn in alle kleuren en maten verkrijgbaar. De apparatuur kan in de kast worden opgeladen en ze zijn makkelijk te verplaatsen naar bijvoorbeeld een andere klas.

Trends

Schoolgebouwen worden vaak steeds multifunctioneler gebruikt. Een lokaal wordt bijvoorbeeld het ene uur gebruikt als stilteruimte en het volgende moment wordt er klassikaal les in gegeven. Of de ruimte moet kunnen worden opgesplitst. Wij adviseren graag over verschillende schuifdeursystemen en het mobiel maken van meubilair.

schoolinrichting 3

Problemen oplossen

Als architect is het altijd zoeken naar een mooie balans tussen design en bruikbaarheid. Bij schoolinterieurs is dit vaak helemaal belangrijk. Onze ervaren ontwerpers en meubelmakers zijn expert in out of the box denken. We bedenken graag creatieve oplossingen, waarbij het oorspronkelijke ontwerp behouden blijft. Slimme toepassingen werken we bijvoorbeeld op een onzichtbare manier weg. Mocht je tijdens het ontwerpen tegen praktische problemen aanlopen, dan denken we ook graag met je mee.

schoolinrichting 4
schoolinrichting 5

Showroom

Ben je bezig met een ontwerp en wil je weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van functionaliteiten, kleuren of accessoires? In onze showroom hebben we veel voorbeelden beschikbaar. Je kunt alle materialen en toepassingen bekijken, voelen en uitproberen. We leiden je er graag rond en geven meteen meer informatie.