Schoolinrichting voor onderwijsinstellingen

Een schoolinrichting wordt zeer intensief gebruikt. Dagelijks maken honderden leerlingen gebruik van ruimtes als klas- en technieklokalen, garderobes, aula’s en kantines. Rusink Interieur bouwt dit soort ruimtes met kennis maar ook met kunde.

CONTACT

Al 120 jaar schoolinrichting op maat

Duurzaam- en gebruiksvriendelijke schoolinterieur

Ben je architect of projectinrichter en heb je een ontwerp voor een schoolinrichting gemaakt voor een ruimte binnen een school? Dan wil je dat je ontwerp niet alleen deskundig maar ook gebruiksvriendelijk wordt gebouwd. De materialen die worden gebruikt moeten duurzaam zijn, maar ook passen binnen het beschikbare budget. Rusink Interieur heeft inmiddels 120 jaar ervaring met het bouwen van interieurs, waaronder interieurs van (basis)scholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en locaties voor buitenschoolse opvang. We denken graag met je schoolinrichting mee over de uitvoering van je ontwerp.

Vakmensen

Interieurbouw sinds 1899. Rusink Interieur heeft ervaren en vakbekwame ontwerpers, tekenaars en meubelmakers in dienst. Daardoor zijn de lijntjes kort. Vragen over materiaalkeuze, functionaliteiten en praktische oplossingen stemmen we daarom snel af. Wij luisteren graag naar je ideeën en wensen en vertalen dit in een voorstel en ontwerp. Zodat we samen tot een mooi interieur kunnen komen. Dat volledig jou naar wens is en aan de huisstijl van de school voldoet.

School-
inrichting

Laat je informeren of inspireren door onze school interieur specialist!

Bel: 0315 241 404
Mail: info@rusink.nl

Recent afgeronde Schoolinrichting projecten

SCHOOL-INRICHTING

Rusink Interieur regelt jouw schoolinrichting van begin tot eind. Samen met jou maken we van jouw ideeën werkelijkheid.

Neem contact met ons op

Mooi en functioneel schoolinrichting

Samen met jou nemen we je ontwerp door. We kijken hoe de meubels in de praktijk gebruikt gaan worden. Aan welke eisen moeten ze voldoen? Moet een meubel bijvoorbeeld makkelijk te verplaatsen zijn? Met onze materiaal- en productkennis kunnen we je uitgebreid adviseren over de mogelijkheden. Moet daarnaast een ruimte eenvoudig opgesplitst kunnen worden in meerdere ruimtes? Wij weten precies welke scheidingswanden hier geschikt voor zijn. Jouw ontwerp is voor ons leidend. Samen kijken we daarom met jou naar de functionaliteit en het gebruiksgemak. Daardoor gaan we samen voor een mooi eindresultaat.

Praktische producten voor de perfecte inrichting van schoolinterieur

We hebben voor scholen inmiddels verschillende producten ontworpen en gebouwd. Lockerkasten zijn van zichzelf vaak niet erg mooi, maar wel onmisbaar in een school. We maakten een speciale ombouw voor deze kast. Daar plaats je de kast in en daardoor valt de lockerkast weg. Hierdoor kregen de kasten een mooie uitstraling. Ook ontwikkelden en bouwden we laptop- en tabletkasten. Deze kasten zijn in alle kleuren en maten verkrijgbaar. De apparatuur kan in de kast worden opgeladen. De kast is daarnaast makkelijk te verplaatsen naar bijvoorbeeld een andere klas.

Trends

Schoolgebouwen zijn vaak steeds multifunctioneler in gebruik. Een lokaal wordt bijvoorbeeld het ene uur gebruikt als stilteruimte. Het volgende moment wordt er klassikaal les in gegeven. Daarna moet bijvoorbeeld de ruimte opgesplitst worden. Wij adviseren daarover graag. Er zijn veel verschillende mogelijkheden, die bijvoorbeeld problemen kunnen oplossen. Denk bijvoorbeeld aan schuifdeursystemen of het mobiel maken van meubilair. Veel verschillende optie’s voor een ruimte. Graag denken we samen met jou na over hoe we een ruimte zo goed mogelijk kunnen inrichten. Wat daarnaast ook nog eens in de huisstijl van de school past.

schoolinrichting 3

Problemen oplossen

Als architect is het altijd zoeken naar een mooie balans tussen design en bruikbaarheid. Bij schoolinterieurs is dit vaak helemaal belangrijk. Omdat er altijd kinderen aan het leren of spelen zijn. Onze ervaren ontwerpers en meubelmakers zijn expert in out of the box denken. We bedenken graag creatieve oplossingen, waarbij het oorspronkelijke ontwerp behouden blijft. Slimme toepassingen werken we bijvoorbeeld op een onzichtbare manier weg. Mocht je tijdens het ontwerpen tegen praktische problemen aanlopen, dan denken we ook graag met je mee. Samen met jou gaan we graag voor een mooi interieur en een bruikbaar interieur.

schoolinrichting 4
schoolinrichting 5

Showroom

Ben je bezig met een ontwerp en wil je weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van functionaliteiten, kleuren of accessoires? In onze showroom hebben we veel voorbeelden beschikbaar. Daarom nodigen we je graag uit in onze showroom in Heelweg. Je kunt alle materialen en toepassingen bekijken, voelen en uitproberen. Op deze manier ontwikkel je een beter beeld van de mogelijkheden die wij bieden. We leiden je daarom graag rond in onze showroom. Daarnaast geven we meteen meer informatie over alles wat je wilt weten.