Zorginterieur specialist

Zoek je een nieuw zorginterieur voor je verpleeghuis, verzorgingshuis of woon-zorgcentrum? Of is het interieur van je fysiotherapie- of tandartspraktijk toe aan een opknapbeurt? Rusink Interieur heeft als 120 jaar ervaring. Ervaring in het ontwerpen en bouwen van zorginterieurs. Voor diverse ruimtes binnen de zorg. We maken bijvoorbeeld interieurs voor keukens, behandel- en praktijkruimtes, bibliotheken. Maar we maken ook interieurs voor restaurants, activiteitenruimtes en grand cafés, volledig naar jouw wens. Ruimtes waar de bewoners zich thuis voelen. En een plek waar het personeel met plezier kan werken.

CONTACT

Al 120 jaar interieur op maat

Wil je een nieuw interieur compleet uitbesteden? Dat kan bij Rusink, we regelen alles voor je! Van het ontwerp, tot de bouw. We hebben dan ook contact met verschillende specialisten zoals aannemers, schilders, en vloerenleggers. We kunnen de specialisten inzetten en onder onze supervisie laten werken. Daardoor heb je maar één aanspreek punt, Rusink zorgt er voor dat alle processen goed verlopen. Heeft je binnenhuisarchitect al een ontwerp gemaakt? Dan zorgen we er samen met jou en de architect voor een realisatie van dat ontwerp. Onze insteek is dan ook om het ontwerp zo te bouwen, dat het mooi is, maar daarnaast ook functioneel. Functioneel voor het personeel en de bewoners. Maar ook waar iedereen zich prettig en thuis voelt.

Vakmensen

Rusink Interieur heeft ervaren en vakbekwame ontwerpers, tekenaars en ook meubelmakers in dienst. De lijntjes binnen het bedrijf zijn kort. Vragen over materiaalkeuze en functionaliteiten stemmen we snel af. Maar ook voor praktische oplossingen staat Rusink voor je klaar. Zo komen we samen tot een mooi zorg interieur. Dat daarnaast ook volledig naar wens is. En waar de bewoners of bezoekers zich dan ook thuis voelen. Benieuwd naar projecten van een zorginterieur? Deze projecten heeft Rusink ontwikkeld. Kijk hier naar de zorg interieur projecten van Marga Klompé zorginstelling of Azora. Maar daarnaast ook naar het interieur van een praktijk: Jouw tandarts. Daardoor zie je dat alle opties mogelijk zijn.

Wil je een zorginterieur compleet uitbesteden?
Rusink staat voor je klaar.

Zorginterieur

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Heb je een specifieke vraag? Wil je graag een afspraak maken? Of ook onze showroom bezoeken.

Laat je dan informeren of laat je ook inspireren door onze interieurspecialist!

Bel: 0315 241 404
Mail: info@rusink.nl

Recent afgeronde projecten

MAATWERK INTERIEUR

Rusink Interieur regelt jouw zorginterieur van begin tot eind. Samen met jou maken we dan van jouw ideeën werkelijkheid. Waardoor iedere bewoner zich thuis voelt. En het personeel op de juiste manier kan werken.

Neem contact met ons op

Interieurs voor zorglocaties

Een verpleeghuis, verzorgingshuis, aanleunwoning of woon-zorgcentrum waar mensen zich thuis voelen? Dat is heel belangrijk voor de bewoners. Omdat het voor veel mensen een plek is waar ze voor langere tijd verblijven. Mensen die het bijvoorbeeld gewend waren om zelfstandig te wonen. Het komt dus vaak voor dat ze er moeten wennen aan de nieuwe woonomgeving. Het is dan belangrijk dat bijvoorbeeld dagbestedings- of dagbehandelingsruimtes welkom en huiselijk aanvoelen. Dat gevoel creëer je met met het juiste zorg interieur, waar Rusink graag in meedenkt .

Daarnaast is het voor zorgmedewerkers een plek waar zij werken. Dat betekent dat de ruimtes de juiste inrichting nodig hebben. Dat personeel er efficiënt, prettig en gezond kan werken. Ook moeten de ruimtes bij elkaar aansluiten. En bij de huisstijl en de uitstraling van de instelling. Rusink Interieur weet precies wat daarom belangrijk is voor een zorg interieur. We ontwerpen het zorg interieur en bouwen keukens, bedrijfsrestaurants en behandelruimtes, volledig naar jouw wens. Andere ruimtes in gedachten? Geen probleem, dit is ook mogelijk.

Interieurs voor gezondheidscentra en praktijken

Is je tandarts-, dokters, orthodontie- of fysiotherapiepraktijk toe aan een opknapbeurt? Of ga je een praktijk starten? Dan denken wij graag met je mee over de inrichting en het interieur. Een belangrijk aandachtspunt bij een tandarts- en orthodontiepraktijk is ook de hygiëne. Bij Rusink hebben we kennis van de eisen die de wet hieraan stelt. Daar passen we de inrichting op aan. Zonder dat het design verloren gaat. We ontwerpen en bouwen ook voor opdrachtgevers. Daarnaast bouwen wij ook graag het zorginterieur dat een architect voor je heeft ontworpen. Bij elke stap in het proces zijn jij en eventueel je architect nauw betrokken. Zo maken we een zorg interieur dat zowel qua functionaliteit maar ook qua uitstraling precies bij jouw praktijk past.

zorginterieur interieurbouw zorg Rusink

Verbouwen zonder overlast

Een zorglocatie ontruimen, omdat er verbouwd moet worden? Dat is niet wenselijk. Wij zorgen er dan ook voor dat verbouwen, wonen en werken samen kunnen gaan. We maken goede afspraken met onze opdrachtgever. Denk bijvoorbeeld aan over wie wanneer waar is. We zorgen ook voor een intensieve communicatie. Zodat de opdrachtgevers en eventuele onderaannemers op de hoogte zijn over de werkzaamheden. Daarnaast passen we onze planning zo aan op het werk- en woonritme in de zorglocatie. Hoe zit het met de veiligheid tijdens de verbouwing van het zorg interieur? We treffen natuurlijk maatregelen. Waardoor de veiligheid van de bewoners en het personeel gewaarborgd is. Zo zorgen we samen voor een goede loop naar een mooi zorg interieur. Een mooi interieur waar bewoners zich thuis voelen.

Hygiëne, afvalverwerking, veiligheid en arbo, hoe zit dat?

Waar moet een zorg interieur allemaal aan voldoen? Veel wettelijke eisen die er bij komen kijken. Rusink is daar volledig op de hoogte van. Denk bijvoorbeeld aan hygiëne, afvalverwerking en afvalscheiding. Maar ook aan de arbo en veiligheid. Wij hebben daarvan alle kennis in huis. Hier houden we rekening mee in het ontwerp. Daarnaast zorgen we dat het interieur en maatwerkmeubels hieraan voldoen.

Wil je specifieke materialen in je zorg interieur? Maar hoe zit het dan met de wettelijke eisen? We werken dan met antibacteriële materialen. Ook passen we materialen toe die makkelijk zijn schoon te maken. Daardoor voldoet het materiaal aan de eisen. Maar daarnaast die ook aan jou wens voldoet. Rusink heeft ook oog voor ergonomie. Voor het personeel is dit erg belangrijk. Een werkplek creëer je dan ook niet zo maar. Rusink houdt daarbij rekening met houding, werkhoogte en lichaamsbelasting. Voor de juiste ergonomie tijdens het werk. Samen ontwikkelen we zo het juiste zorginterieur. Dat volledig naar wens is. En daarnaast ook aan alle wettelijke eisen voldoet.

zorginterieur interieurbouwbedrijf Rusink zorg
zorginterieur interieurbouwbedrijf Rusink 2

Wil je graag meer advies?

Ben je bezig met een ontwerp? Maar wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Bijvoorbeeld op het gebied van functionaliteiten, kleuren of accessoires? Dan nodigen wij je graag uit in onze showroom! Maar een gesprek op locatie is natuurlijk ook mogelijk. In onze showroom hebben we daarom veel voorbeelden beschikbaar. Je kunt hier alle materialen en toepassingen bekijken. Maar ook voelen en uitproberen. Daardoor krijg je een beter beeld van de mogelijkheden voor een zorginterieur. We leiden je graag rond in onze showroom. De showroom is gevestigd in Heelweg. Daarnaast geven we meteen meer informatie over een zorg interieur. Waar mensen zich thuis voelen. En waar het personeel goed kan werken. Dus kom je gezellig langs in de showroom? Neem dan gerust contact met ons op!