Zorginterieur specialist

Zoek je een nieuw zorginterieur voor je verpleeghuis, verzorgingshuis of woon-zorgcentrum? Of is het interieur van je fysiotherapie- of tandartspraktijk toe aan een opknapbeurt? Rusink Interieur heeft ruime ervaring in het ontwerpen en bouwen van zorginterieurs voor diverse ruimtes binnen de zorg. We maken bijvoorbeeld interieurs voor keukens, behandel- en praktijkruimtes, bibliotheken, restaurants, activiteitenruimtes en grand cafés.

CONTACT

Al 120 jaar zorginterieur op maat

Wil je je nieuwe zorginterieur compleet uitbesteden? Dan regelen we alles voor je; van het ontwerp, tot de bouw. We hebben ook contacten met specialisten als aannemers, schilders, en vloerenleggers die we kunnen inzetten en onder onze supervisie laten werken. Heeft je binnenhuisarchitect al een ontwerp gemaakt? Dan zorgen we er samen met jou en de architect voor dat het ontwerp gerealiseerd wordt. Onze insteek is om het ontwerp zo te bouwen, dat het mooi is, maar daarnaast ook functioneel.

Vakmensen

Rusink Interieur heeft ervaren en vakbekwame ontwerpers, tekenaars en meubelmakers in dienst. De lijntjes zijn kort. Vragen over materiaalkeuze, functionaliteiten en praktische oplossingen stemmen we daarom snel met hen af.

Zorginterieur compleet uitbesteden;
van een ontwerp bouwen tot complete realisatie

Zorginterieur

Laat je informeren of inspireren door onze interieurspecialist!

Bel: 0315 241 404
Mail: info@rusink.nl

MAATWERK ZORGINTERIEUR

Rusink Interieur regelt jouw zorginterieur van begin tot eind. Samen met jou maken we van jouw ideeën werkelijkheid.

Interieurs voor zorglocaties

Een verpleeghuis, verzorgingshuis, aanleunwoning of woon-zorgcentrum is voor veel mensen een plek waar ze voor langere tijd verblijven. Mensen die gewend waren om zelfstandig te wonen, moeten vaak erg wennen aan hun nieuwe woonomgeving. Het is daarom belangrijk dat bijvoorbeeld dagbestedings- of dagbehandelingsruimtes welkom en huiselijk aanvoelen. Daarnaast is het voor zorgmedewerkers een plek waar zij werken. Dat betekent dat de ruimtes zo ingericht moeten zijn dat er efficiënt, prettig en gezond gewerkt kan worden. Ook moeten de ruimtes aansluiten bij de huisstijl en de uitstraling van de instelling. Rusink Interieur weet precies waar rekening mee gehouden moet worden. We ontwerpen en bouwen keukens, bedrijfsrestaurants en behandelruimtes.

Interieurs voor gezondheidscentra en praktijken

Is je tandarts- dokters, orthodontie- of fysiotherapiepraktijk toe aan een opknapbeurt? Of ga je een praktijk starten? Wij denken graag met je mee over de inrichting. Belangrijk aandachtspunt bij een tandarts- en orthodontiepraktijk is de hygiëne.  Wij hebben kennis van de eisen die de wet hieraan stelt en passen de inrichting hierop aan, zonder dat het design verloren gaat. We ontwerpen en bouwen voor opdrachtgevers, maar bouwen ook graag het zorginterieur dat een architect voor je heeft ontworpen. Bij elke stap in het proces zijn jij en eventueel je architect nauw betrokken. Zo maken we een zorg interieur dat zowel qua functionaliteit als qua uitstraling precies bij jouw praktijk past.

zorginterieur interieurbouw zorg Rusink

Verbouwen zonder overlast

Een zorglocatie ontruimen, omdat er verbouwd moet worden, is niet wenselijk. Wij zorgen ervoor dat verbouwen, wonen en werken prima samen kunnen gaan. We maken goede afspraken met onze opdrachtgever over wie wanneer waar is. We zorgen voor een intensieve communicatie met de opdrachtgevers en eventuele onderaannemers over de werkzaamheden en passen onze planning aan aan het werk- en woonritme in de zorglocatie. Ook treffen we natuurlijk maatregelen waardoor de veiligheid van de bewoners en het personeel gewaarborgd is.

Kennis van hygiëne, afvalverwerking, veiligheid en arbo

Zorglocaties en gezondheidscentra krijgen te maken met allerlei wettelijke eisen op het gebied van hygiëne, afvalverwerking en afvalscheiding en arbo en veiligheid. Wij hebben alle kennis in huis om onze ontwerpen en maatwerkmeubels hieraan te laten voldoen. We werken bijvoorbeeld met antibacteriële materialen en alle materialen die we toepassen kunnen goed worden schoongemaakt. Daarnaast hebben we uiteraard oog voor ergonomie. Bij het creëren van werkplekken houden we rekening met houding, werkhoogte en lichaamsbelasting.

zorginterieur interieurbouwbedrijf Rusink zorg
zorginterieur interieurbouwbedrijf Rusink 2

Showroom en advies

Ben je bezig met een ontwerp en wil je weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van functionaliteiten, kleuren of accessoires? In onze showroom hebben we veel voorbeelden beschikbaar. Je kunt alle materialen en toepassingen bekijken, voelen en uitproberen. We leiden je er graag rond en geven meteen meer informatie.