Interieurbouw particulier

Je hebt een bepaald idee over de inrichting van een ruimte in jouw woning, een kastensysteem of een keuken, maar geen idee hoe het uit te voeren? Wij wel. Samen met jou gaan we aan de slag met een ontwerp. Daarbij schuwen we technische uitdagingen niet; voor ieder probleem wel een oplossing, is ons motto. Wandmeubels, keukens, kasten, inbouwkasten, thuiskantoren, badkamers. Zomaar wat voorbeelden wat Rusink Interieur voor jouw kan betekenen.

CONTACT

Interieurbouw particulier

Van ontwerp van een architect tot realisatie

Je hebt een bepaald idee over de inrichting van een ruimte in je woning, een kastensysteem of een keuken, maar geen idee hoe het uit te voeren? Wij wel. Samen met jou gaan we aan de slag met een ontwerp. Daarbij schuwen we technische uitdagingen niet; voor ieder probleem wel een oplossing, is ons motto. Dus wil je een kast op een volgens u onmogelijke plek in huis? Wij maken hem voor je.

Je kunt ons inschakelen voor het maken van een uniek meubelstuk, maar ook voor een compleet project. Wij kunnen voor je inmeten, tekenen, ontwerpen, maken en monteren. U heeft dus altijd maar één aanspreekpunt! Wij denken mee in de gewenste stijl en de stijl van de woning. Van karakteristieke, landelijke stijl tot hypermodern en strak, het kan allemaal.

Om je een idee te geven van wat wij allemaal kunnen nodigen wij je graag uit een kijkje te komen nemen in onze showroom. Op onze locatie in Heelweg laten wij u graag onze passie en vakmanschap zien.

Wandmeubels, keukens, kasten, inbouwkasten, thuiskantoren, badkamers. Zomaar wat voorbeelden wat Rusink Interieur voor u kan betekenen.

Interieurbouw particulier

Laat je informeren of inspireren door onze interieurspecialist!

Bel: 0315 241 404
Mail: info@rusink.nl

Recent afgeronde particuliere interieurbouw projecten

INTERIEURBOUW PARTICULIER

De inrichting van je slaapkamer, badkamer, keuken of woonkamer vernieuwen is een must. Het interieur moet zo ingericht zijn dat je jezelf thuis voelt in je eigen huis.

Neem contact met ons op

Maatwerk interieurbouw dat past bij je budget

Natuurlijk heb je te maken met een budget. Daar houden we bij het ontwerp en de bouw rekening mee. We vertalen je wensen in een ontwerp en geven daarbij bijvoorbeeld aan welke materialen en functionaliteiten hierin verwerkt kunnen worden. Gedurende het proces kun je het ontwerp aanpassen, zodat het beter in je budget past. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor eenvoudiger functionaliteiten of minder exclusieve opties. Ook kun je besluiten zelf bepaalde werkzaamheden uit te voeren. Wij kunnen naast het bouwen van het interieur ook de stoffering voor je uit (laten) voeren, maar je kunt er ook voor kiezen bijvoorbeeld zelf het schilderwerk en de vloerbedekking te verzorgen.

Ervaren ontwerpers, tekenaars en meubelmakers

Wij werken met onze eigen vakmensen. We hebben ervaren ontwerpers, tekenaars en meubelmakers in dienst. De lijntjes zijn hierdoor altijd kort. Kleine aanpassingen kunnen we snel en efficiënt uitvoeren. Wil je zicht houden op het hele bouwproces? Je bent altijd welkom om bij ons binnen te lopen. We leiden je graag rond in onze werkplaats, zodat je kunt zien hoe het werk vordert.

Trend: Hoge bartafels als bureau

Hoog zitten is de trend. Ook zie je vaak een combinatie van lage tafels om aan te eten en hoge tafels om (na) te borrelen. In cafés worden hoge tafels voor een raam geplaatst. Klanten kunnen er een snelle bak koffie nemen. Wij denken met je mee en geven advies. We ontwerpen de tafel die qua stijl, formaat en functionaliteit perfect bij jouw interieur of bedrijf past.

Interieurbouw particulier 3

Showroom

Ben je bezig met een ontwerp en wil je weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van functionaliteiten, kleuren of accessoires? In onze showroom hebben we veel voorbeelden beschikbaar. Je kunt alle materialen en toepassingen bekijken, voelen en uitproberen. We leiden je er graag rond en geven meteen meer informatie.