Badkamer interieur maatwerk

Het badkamer interieur is een van de meest gebruikte ruimtes in je woning. Wij denken graag met je mee over een praktisch ontwerp met materialen die geschikt zijn voor een mooi en uniek badkamer interieur.

CONTACT

Al 120 jaar badkamer interieur op maat

Wil je graag een nieuw badkamer interieur? Dat volledig naar jouw wens en ook jouw stijl is? Wij denken dan graag met je mee over een praktisch ontwerp met materialen die geschikt zijn voor een mooi badkamer interieur of badkamermeubel. De badkamer is een van de meest gebruikte ruimtes in jouw woning. Door middel van een ontwerp op maat kan je deze ruimte optimaal benutten. Rusink zorgt voor een volledig badkamer interieur naar wens. Ook over het plaatsen hoef je je geen zorgen te maken. Dit doen wij ook voor jouw badkamer naar wens.

Onze badkamermeubels zijn van goede kwaliteit. Je zal daardoor jaren genieten van jouw op maat gemaakte badkamer interieur.

Badkamer interieur

Laat je informeren of inspireren door onze interieurspecialist!

Bel: 0315 241 404
Mail: info@rusink.nl

Recent afgeronde Badkamer interieur projecten

BADKAMER INTERIEUR

Rusink Interieur regelt jouw badkamer interieur van begin tot eind. Samen met jou maken we van jouw ideeën werkelijkheid.

Neem contact met ons op

Een nieuwe badkamer voor particulieren

Een nieuw badkamer interieur is heel persoonlijk. Met een interieur op maat krijg je dan ook precies de droombadkamer die jij in je hoofd hebt. De ideale badkamer is er voor elke ruimte en ook voor elk budget. Onze ervaren ontwerpers gaan met je aan de slag om jouw wensen te verwerken in het ontwerp. Het mooie van een badkamer op maat is dat in principe alles mogelijk is bijvoorbeeld qua kleur, materiaal, indeling en ook accessoires. Vind je het lastig om bepaalde keuzes te maken? Daarbij helpen we je dan graag. We kunnen advies geven voor het beste badkamer interieur.

Wil je een nieuwe zakelijke badkamer?

Bij een nieuwe zakelijke badkamer komen veel aspecten kijken. Vooral omdat de badkamer meestal intensief wordt gebruikt. Kwaliteit en duurzaamheid van het materiaal is daarom belangrijk. Ook wil je dat de uitstraling en het kleurgebruik van de badkamer past bij de huisstijl van je bedrijf. Wij gebruiken alleen kwaliteitsmateriaal, daardoor weet je dat je een duurzame badkamer krijgt. We ontwerpen en maken badkamers voor bijvoorbeeld horeca, scholen en zorglocaties. Door onze jarenlange ervaring weten onze ontwerpers, tekenaars en meubelmakers precies waar ze dan rekening mee moeten houden.

Badkamer interieur 3D

3D ontwerp voor een badkamer

Niets is zo vervelend als een badkamer onderdeel dat tijdens de plaatsing niet (precies) blijkt te passen. Het onderdeel moet opnieuw worden besteld of gemaakt en dan moet de hele planning worden aangepast. Juist bij op een op maat gemaakte badkamer komen de afmetingen heel nauw. Daarom werken wij met 3D. Wil je graag een realistisch beeld krijgen van jouw wensen voor het badkamer interieur? Dat is dan ook een groot voordeel van een 3D ontwerp. Door het ontwerp zie je het eind resultaat van jouw badkamer. Ben je tijdens het proces bijvoorbeeld niet helemaal tevreden, of wil je toch wat veranderen aan het ontwerp van de badkamer inrichting? Door middel van het contact tijdens het proces kan je steeds input blijven leveren.

spaaihoeve-schoolinrichting-referentie Speelcentrum De Spaaihoeve Interieurbouw

Rusink Interieur is een interieurbouwer die actief met je meedenkt en adviseert over verschillende mogelijkheden. Ons speelleercentrum is een afwisselende en stimulerende omgeving voor kinderen. Dit vraagt om een passend interieur. Bij de uitvoering, waarbij rekening gehouden moest worden met onze kinderen, heeft Rusink zich flexibel opgesteld. Alles verliep in goed overleg en dat vonden wij erg prettig. Het eindresultaat mag er wezen en past bij onze visie van vernieuwend onderwijs. Wij zijn erg tevreden.

Speelcentrum de Spaaihoeve
marga-klompe-zorg-interieur-interieurbouw-referentie-2 Marga klompe zorg interieur

Rusink Interieur staat bij mij bekend als een bedrijf dat uitsluitend voor kwalitatief maatwerk gaat. Daarom kiezen wij bewust voor hen en hebben zij al meerdere projecten voor Marga Klompé gedaan. Door de korte lijntjes met de mensen van Rusink, is het prettig samenwerken en dat komt altijd ten goede aan het eindresultaat.

Marga Klompé

Eén aanspreekpersoon voor de hele verbouwing

Wil je alleen een ontwerp voor je badkamer en regel je zelf specialisten voor het breekwerk, de leidingen en het schilder- en tegelwerk? Of geef je het liefst alles uit handen aan één partij? Bij ons is het beide mogelijk. Wij monteren je badkamer ter plaatse, maar we hebben ook contacten met specialisten als aannemers, schilders en tegelzetters. Zo regelen we dat iedereen op het juiste moment wordt ingezet en dat jij er geen omkijken meer naar hebt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw badkamer interieur? Neem dan gerust contact met ons op.

badkamer interieur 4