Badkamer interieur

De badkamer is een van de meest gebruikte ruimtes in uw woning. Wij denken graag met u mee over een praktisch ontwerp met materialen die geschikt zijn voor een mooi badkamermeubel.

CONTACT

Al 120 jaar badkamer interieur op maat

De badkamer is een van de meest gebruikte ruimtes in uw woning. Wij denken graag met u mee over een praktisch ontwerp met materialen die geschikt zijn voor een mooi badkamermeubel. Door een ontwerp op maat zult u de ruimte optimaal benutten. De badkamermeubels worden geleverd en gemonteerd inclusief wasbakken naar wens.

Onze badkamermeubels zijn van goede kwaliteit. U zult jaren genieten van uw op maat ontworpen badkamermeubels.

Badkamer interieur

Laat je informeren of inspireren door onze interieurspecialist!

Bel: 0315 241 404
Mail: info@rusink.nl

BADKAMER INTERIEUR

Rusink Interieur regelt jouw badkamer interieur van begin tot eind. Samen met jou maken we van jouw ideeën werkelijkheid.

Badkamer interieur voor particulieren

Een nieuwe badkamer interieur is heel persoonlijk. Met een interieur op maat krijg je precies die droombadkamer die jij in je hoofd hebt. De ideale badkamer is er voor elke ruimte en elk budget. Onze ervaren ontwerpers gaan met je aan de slag om jouw wensen te verwerken in het ontwerp. Het mooie van een badkamer op maat is dat in principe alles mogelijk is; qua kleur, materiaal, indeling en accessoires.

Zakelijke badkamer interieur

Een zakelijke badkamer wordt meestal intensief gebruikt. Kwaliteit en duurzaamheid van materiaal is daarom belangrijk. Ook wil je dat de uitstraling en het kleurgebruik van de keuken past bij de huisstijl van je bedrijf. Wij gebruiken alleen kwaliteitsmateriaal, zodat je altijd weet dat je een duurzame badkamer krijgt. We ontwerpen en maken badkamers voor o.a. horeca, scholen en zorglocaties. Door onze jarenlange ervaring weten onze ontwerpers, tekenaars en meubelmakers precies waar ze rekening mee moeten houden.

Badkamer interieur 3D

3D inmeten badkamer

Niets is zo vervelend als een badkamer onderdeel dat tijdens de plaatsing niet (precies) blijkt te passen. Het onderdeel moet opnieuw worden besteld of gemaakt en de hele planning moet worden aangepast. Juist bij op een op maat gemaakte badkamer komen de afmetingen heel nauw. Daarom werken wij met 3D.

Eén aanspreekpersoon voor de hele verbouwing

Wil je alleen een badkamer en regel je zelf specialisten voor het breekwerk, de leidingen en het schilder- en tegelwerk? Of geef je het liefst alles uit handen aan één partij? Bij ons is het beide mogelijk. Wij monteren je badkamer ter plaatse, maar we hebben ook contacten met specialisten als aannemers, schilders en tegelzetters. Wij regelen dat iedereen op het juiste moment wordt ingezet en dat jij er geen omkijken meer naar hebt.

badkamer interieur 4