Badkamer interieur maatwerk

De badkamer is een van de meest gebruikte ruimtes in je woning. Wij denken graag met je mee over een praktisch ontwerp met materialen die geschikt zijn voor een mooi en uniek badkamer interieur.

CONTACT

Al 120 jaar badkamers op maat

Wil je graag een nieuw badkamer interieur? Dat volledig naar jouw wens en ook jouw stijl is? Wij denken dan graag met je mee over een praktisch ontwerp met materialen die geschikt zijn voor een mooi interieur of badkamermeubel. De badkamer is een van de meest gebruikte ruimtes in jouw woning. Door middel van een ontwerp op maat kan je deze ruimte optimaal benutten. Rusink zorgt voor een volledige badkamer naar wens. Ook over het plaatsen hoef je je geen zorgen te maken. Dit doen wij ook voor jouw badkamer naar wens.

Onze badkamermeubels zijn van goede kwaliteit. Je zal daardoor jaren genieten van jouw op maat gemaakte badkamer inrichting.

Badkamer interieur

Laat je informeren of inspireren door onze interieurspecialist!

Bel: 0315 241 404
Mail: info@rusink.nl

Recent afgeronde Badkamer projecten

BADKAMER INRICHTING

Rusink regelt jouw badkamer inrichting van begin tot eind. Samen met jou maken we van jouw ideeën werkelijkheid.

Neem contact met ons op

Een nieuwe badkamer voor particulieren

Een nieuw badkamer interieur is heel persoonlijk. Met een interieur op maat krijg je dan ook precies de droombadkamer die jij in je hoofd hebt. De ideale badkamer is er voor elke ruimte en ook voor elk budget. Onze ervaren ontwerpers gaan met je aan de slag om jouw wensen te verwerken in het ontwerp. Het mooie van een badkamer op maat is dat in principe alles mogelijk is bijvoorbeeld qua kleur, materiaal, indeling en ook accessoires. Vind je het lastig om bepaalde keuzes te maken? Daarbij helpen we je dan graag. We kunnen advies geven voor het beste badkamer interieur.

Wil je een nieuwe zakelijke badkamer?

Bij een nieuwe zakelijke badkamer komen veel aspecten kijken. Vooral omdat de badkamer meestal intensief wordt gebruikt. Kwaliteit en duurzaamheid van het materiaal is daarom belangrijk. Ook wil je dat de uitstraling en het kleurgebruik van de badkamer past bij de huisstijl van je bedrijf. Wij gebruiken alleen kwaliteitsmateriaal, daardoor weet je dat je een duurzame badkamer krijgt. We ontwerpen en maken badkamers voor bijvoorbeeld horeca, scholen en zorglocaties. Door onze jarenlange ervaring weten onze ontwerpers, tekenaars en meubelmakers precies waar ze dan rekening mee moeten houden.

Badkamer interieur 3D

3D ontwerp voor een badkamer

Niets is zo vervelend als een badkamer onderdeel dat tijdens de plaatsing niet (precies) blijkt te passen. Het onderdeel moet opnieuw worden besteld of gemaakt en dan moet de hele planning worden aangepast. Juist bij op een op maat gemaakte badkamer komen de afmetingen heel nauw. Daarom werken wij met 3D. Wil je graag een realistisch beeld krijgen van jouw wensen voor de badkamer? Dat is dan ook een groot voordeel van een 3D ontwerp. Door het ontwerp zie je het eind resultaat van jouw badkamer. Ben je tijdens het proces bijvoorbeeld niet helemaal tevreden, of wil je toch wat veranderen aan het ontwerp van de badkamer inrichting? Door middel van het contact tijdens het proces kan je steeds input blijven leveren.

Eén aanspreekpersoon voor de hele verbouwing

Wil je alleen een ontwerp voor je badkamer interieur en regel je zelf specialisten voor het breekwerk, de leidingen en het schilder- en tegelwerk? Of geef je het liefst alles uit handen aan één partij? Bij ons is het beide mogelijk. Wij monteren je badkamer ter plaatse, maar we hebben ook contacten met specialisten als aannemers, schilders en tegelzetters. Zo regelen we dat iedereen op het juiste moment wordt ingezet en dat jij er geen omkijken meer naar hebt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw badkamer? Neem dan gerust contact met ons op.

badkamer interieur 4