Kast op maat laten maken

Zoek je een nieuwe kast op maat voor in huis of in je bedrijf? Dan zijn er enorm veel keuzes. Rusink Interieur adviseert u graag over de mogelijkheden voor het laten maken van een maatwerk kast in iedere gewenste ruimte.

CONTACT

Al 120 jaar jouw eigen kast op maat

Of het nu gaat om de woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer, op basis van jouw wensen geven wij een passend idee of advies voor een kast op maat. Je kunt denken aan maatwerk kasten zoals kledingkasten, boekenkasten, inloopkasten, wandmeubels, schoenenkast, inbouwkasten, opbergkasten of badkamermeubels. Hieronder enkele voorbeelden van kasten, op maat gemaakt en gemonteerd door onze vakmensen. Neem voor een vrijblijvend advies over een maatwerk kast gerust contact op met ons.

Voorbeelden van maatwerk kasten

Maatwerk kasten

Laat je informeren of inspireren door onze interieurspecialist!

Bel: 0315 241 404
Mail: info@rusink.nl

Recent afgeronde maatwerk kast projecten

MAATWERK KAST

Rusink Interieur regelt jouw kast op maat van begin tot eind. Samen met jou maken we van jouw ideeën werkelijkheid.

Neem contact met ons op

Kast op maat voor particulieren

Een nieuwe kast is heel persoonlijk. Met een kast op maat krijg je precies die wand- kleding of boekenkast die jij in je hoofd hebt. De ideale kast is er voor elke ruimte en elk budget. Onze ervaren ontwerpers gaan met je aan de slag om jouw wensen te verwerken in het ontwerp. Het mooie van een maatwerk kast is dat in principe alles mogelijk is; qua kleur, materiaal, indeling en accessoires.

Zakelijke kast laten maken

Een zakelijke kast op maat wordt meestal intensief gebruikt. Kwaliteit en duurzaamheid van materiaal is daarom belangrijk. Ook wil je dat de uitstraling en het kleurgebruik van de maatwerk kast past bij de huisstijl van je bedrijf. Wij gebruiken alleen kwaliteitsmateriaal, zodat je altijd weet dat je een duurzame kast krijgt. We ontwerpen en maken maatwerk kasten voor diverse bedrijven als horeca, bedrijfskantines, scholen en zorglocaties. Door onze jarenlange ervaring weten onze ontwerpers, tekenaars en meubelmakers precies waar ze rekening mee moeten houden.

kast op maat 8

Voor een maatwerk kast is alles mogelijk

Het leuke van een kast op maat is dat je iets unieks in je huis of bedrijf hebt. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Zoek je een kleur die je tot nu toe nog nergens hebt kunnen vinden? Of wil je een kast waarvan jij bepaalt hoe deze is ingedeeld? Bijvoorbeeld zowel lades als planken, een schuif-of draaideur of misschien wel allebei? Wil je aparte deurgrepen, of wil je juist een greeploze, vlakke wand? Of zelfs een kledinglift? Samen komen we altijd tot een meubel dat past bij jouw wensen of situatie.

Showroom

Ben je bezig met een ontwerp en wil je weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van functionaliteiten, kleuren of accessoires? In onze showroom hebben we veel voorbeelden voor maatwerk kasten beschikbaar. Je kunt alle materialen en toepassingen bekijken, voelen en uitproberen. We leiden je er graag rond en geven meteen meer informatie.

kast op maat wankast 2