Maatwerk meubel ontwerp & productie

Een nieuw maatwerk meubel voor in de keuken, kastenwand of een tafel op maat, een interieur voor je kantoor, praktijkruimte of zorglocatie, begint met een interieurontwerp. Daar ligt de basis en het is belangrijk dat deze goed is en aan al je eisen en wensen voldoet. Rusink Interieur is al 120 jaar specialist op het gebied van interieurontwerp en interieurbouw.

CONTACT

120 jaar specialist voor een maatwerk meubel

Niet elk huis of bedrijfspand is standaard. Er zijn bijvoorbeeld hoeken of muren waar net geen standaard meubel past. Of je hebt maar heel weinig ruimte en je wil deze toch optimaal gebruiken. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je eens iets anders wil dan wat je standaard in de (woon)winkels ziet. Of een toepassing zoekt die je tot nu toe nergens anders hebt kunnen vinden. Rusink Interieur helpt je graag. Wij hebben al 120 jaar ervaring in het ontwerpen en maken van een maatwerk meubel naar wens.

Voor een maatwerk meubel is alles mogelijk

Het leuke van een maatwerk meubel is, dat je iets unieks in je huis of bedrijf hebt. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Zoek je een kleur die je tot nu toe nog nergens hebt kunnen vinden? Of wil je een kast waarvan jij bepaalt hoe deze is ingedeeld? Bijvoorbeeld zowel lades als planken, een schuif-of draaideur of misschien wel allebei? Wil je aparte deurgrepen, of wil je juist een greeploze, vlakke wand? Of zelfs een kledinglift? Samen komen we altijd tot een meubel dat past bij jouw wensen of situatie.

Maatwerk meubel

Laat je informeren of inspireren door onze interieurspecialist!

Bel: 0315 241 404
Mail: info@rusink.nl

MAATWERK MEUBEL

Rusink Interieur regelt jouw keuken op maat van begin tot eind. Samen met jou maken we van jouw ideeën werkelijkheid.

Zakelijke maatwerk meubel

Voor een bedrijf is het belangrijk dat een maatwerk meubel onderdeel wordt van het geheel. Het moet qua kleur en materiaal passen bij de uitstraling en huisstijl van de organisatie. Met maatwerk meubels is dat goed te realiseren. Onze ervaren ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden. Stap voor stap gaan ze samen met jou aan de slag. Na een eerste schets en sfeerbeeld worden er verschillende opties in 3D illustraties aan je voorgelegd. Tijdens elke stap die we samen zetten is er ruimte om aanpassingen te doen.

Is een maatwerk meubel duurder dan standaard?

Veel mensen denken dat maatwerk meubels duurder zijn dan standaard meubels. Dat hoeft niet zo te zijn. Wijkt je behoefte af van de standaardmaten of heb je speciale wensen? Dan zijn onze oplossingen meestal goedkoper. Onze ontwerpers en bouwers hebben ervaring met het verder denken dan de standaard. Zij zijn flexibel en weten precies hoe je specifieke wensen op een mooie en duurzame manier kan verwezenlijken. Bij een reguliere winkel worden op maatoplossingen vaak gezien als meerwerk en vallen daarom meestal fors duurder uit.

maatwerk meubel interieurbouw 5

Betrokken bij elke stap

Wij vinden het belangrijk dat het maatwerk meubel precies zo wordt als jij het wil. Daarom betrekken we je bij elke stap in het ontwerpproces. Je kunt op elk moment je wijzigingen aangeven. Moet het toch een andere kleur worden? Of moeten er functionaliteiten worden toegevoegd of juist weggelaten? Geen probleem. Ook de maatvoering en indeling kan nog op elk moment worden veranderd. Past het ontwerp niet helemaal binnen je budget? Dan kijken we samen wat er kan worden aangepast.

Kom voor een maatwerk meubel gerust kijken in onze showroom

Wil je een goed beeld krijgen van welke kleuren, materialen en toepassingen er allemaal mogelijk zijn? Dan is kijken en ervaren een goede manier om de juiste keuzes te maken. We ontvangen je graag in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie of thee kun je alle opties bekijken, voelen en uitproberen. Daarnaast kun je al je vragen direct stellen aan onze ontwerpers.

Maatwerk meubel interieurbouw