Maatwerk meubel ontwerp & productie

Een nieuw maatwerk meubel voor in de keuken, kastenwand of een tafel op maat, een interieur voor je kantoor, praktijkruimte of zorglocatie, begint met een interieurontwerp. Daar ligt de basis en het is belangrijk dat deze goed is en aan al je eisen en wensen voldoet. Rusink Interieur is al 120 jaar specialist op het gebied van interieurontwerp en interieurbouw.

CONTACT

120 jaar specialist voor maatwerk

Niet elk huis of bedrijfspand is standaard, daarom is een maatwerk meubel een mooie oplossing. Er zijn bijvoorbeeld hoeken of muren waar net geen standaard meubels passen. Of je hebt maar heel weinig ruimte? Dan wil je die ruimte toch optimaal gebruiken. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je eens iets anders wil dan wat je standaard in de (woon)winkels ziet. Of zoek je een toepassing die je tot nu toe nergens anders hebt kunnen vinden? Rusink Interieur helpt je dan graag. Wij hebben al 120 jaar ervaring in het ontwerpen en het maken van meubels naar wens.

Wil je een uniek op maat gemaakt meubel?

Het leuke van een meubel op maat is dat je iets unieks in je huis of bedrijf hebt. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Zoek je een kleur die je tot nu toe nog nergens hebt kunnen vinden? Of wil je een kast waarvan jij dan bepaalt hoe deze is ingedeeld? Bijvoorbeeld zowel lades als planken, een schuif-of draaideur of misschien wel allebei? Wil je aparte deurgrepen? Of wil je juist een greeploze, vlakke wand? Of zelfs een kledinglift? Samen komen we altijd tot een meubel dat past bij jouw wensen of situatie.

Maatwerk meubelen

Laat je informeren of inspireren door onze interieurspecialist!

Bel: 0315 241 404
Mail: info@rusink.nl

Recent afgeronde maatwerk meubel projecten

MAATWERK MEUBEL

Rusink Interieur regelt jouw maatwerk meubelen van begin tot eind. Samen met jou maken we van jouw ideeën werkelijkheid.

Neem contact met ons op

Zakelijke maatwerk meubels

Ben je op zoek naar meubels voor zakelijk gebruik binnen een bedrijf? Voor een bedrijf is het dan belangrijk dat de meubels op maat onderdeel wordt van het geheel. Waar letten we op voor een mooi geheel? Het moet dan qua kleur en materiaal passen bij de uitstraling van het bedrijf. Daarnaast wordt de huisstijl van de organisatie ook meegenomen. Het voordeel van meubels op maat? Dat al jouw wensen hier in terug kunnen komen. Onze ervaren ontwerpers weten dan ook precies waar ze rekening mee moeten houden. Stap voor stap gaan ze dan samen met jou aan de slag. Na een eerste schets en ook de sfeerbeeld worden er verschillende opties in 3D illustraties aan je voorgelegd. Tijdens elke stap die we samen zetten is er dan ook ruimte om aanpassingen te doen.

Is een maatwerk meubel duurder dan standaard?

Veel mensen denken dat maatwerk meubels duurder zijn dan standaard meubels. Dat hoeft niet zo te zijn. Wijkt je behoefte af van de standaardmaten? Of heb je bijvoorbeeld speciale wensen? Dan zijn onze oplossingen meestal goedkoper. Onze ontwerpers en bouwers hebben ervaring met het verder denken dan de standaard. Wat is het voordeel daarvan? Zij zijn daardoor flexibel en weten dan ook precies hoe je specifieke wensen op een mooie en daarnaast op een duurzame manier kan verwezenlijken. Bij een reguliere winkel worden op maatoplossingen vaak gezien als meerwerk en vallen daarom meestal fors duurder uit.

maatwerk meubel interieurbouw 5

Betrokken bij elke stap

Wij vinden het belangrijk dat het meubel precies zo wordt als jij het wil. Daarom betrekken we je bij elke stap in het ontwerpproces. Waarom vinden wij betrokkenheid belangrijk? Daardoor kun je op elk moment je wijzigingen aangeven. Moet het toch een andere kleur worden? Of moeten er bijvoorbeeld functionaliteiten worden toegevoegd of juist weggelaten? Geen probleem. Ook de maatvoering en indeling kan nog op elk moment worden veranderd. Past het ontwerp niet helemaal binnen je budget? Dan kijken we samen wat er kan worden aangepast.

Kom voor de maatwerk meubels gerust kijken in onze showroom

Wil je een goed beeld krijgen van bepaalde kleuren? Of materialen en toepassingen er allemaal mogelijk zijn? Dan is kijken en ervaren een goede manier om de juiste keuzes te maken. We ontvangen je dan ook graag in onze showroom. Kom je gezellig langs? Onder het genot van een kopje koffie of thee kun je dan alle opties bekijken, voelen en ook uitproberen. Heb je vragen over jouw meubel? Deze vragen kun je dan direct stellen aan onze ontwerpers.

Maatwerk meubel interieurbouw