Interieurontwerp & realisatie

Wil je een en interieurontwerp voor een nieuwe keuken, kastenwand of tafel, een interieur voor je kantoor, praktijkruimte of zorg locatie? Dit proces begint altijd met een inventarisatie. Daar ligt eerst de basis en het is belangrijk dat deze goed is en aan al je eisen en wensen voldoet. Rusink Interieur is al 120 jaar specialist op het gebied van interieurontwerp en interieurbouw.

CONTACT

Al 120 jaar interieurontwerp op maat

Benieuwd hoe wij werken?

Als we een interieurontwerp voor je gaan maken, heeft een van onze ervaren ontwerpers eerst een gesprek met je. Wat wil je precies ontworpen hebben? Een kast of (bedrijfs)keuken op maat? Of een inrichting voor een kapsalon, horecagelegenheid, kantoor, kantine, praktijk- of behandelruimte? We hebben op al deze gebieden veel ervaring. Daardoor weten precies waar we rekening mee moeten houden. Vervolgens is het inventariseren wat je precies met het meubel of in de ruimte gaat doen. Wat zijn je wensen en eisen? Door hoeveel en welke mensen wordt het gebruikt? Ook de sfeer en uitstraling komen aan bod. Al deze informatie verwerken we vervolgens in een eerste schets met sfeerplaatjes die we met je doornemen. Daarna maken we een aantal ontwerpen in de vorm van 3D illustraties. Zodat jij een juiste keuze maken voor het ontwerp. Is het helemaal naar wens? Dan kan het ontwerp gerealiseerd worden.

Betrokken bij elke stap

Wij vinden het belangrijk dat ons ontwerp precies zo wordt als jij het wil. Daarom betrekken we je bij elke stap in het ontwerpproces. Waarom doen we dit? Hierdoor kun op elk moment je wijzigingen aangeven, als dit nodig is. Moet het ten slotte toch een andere kleur worden? Of moeten er functionaliteiten worden toegevoegd? Of moeten we deze functionaliteiten juist weggelaten? Dat is dan ook geen probleem. Daarnaast kan de maatvoering en indeling kan nog op elk moment worden veranderd. Past het ontwerp niet helemaal binnen je budget? Dan kijken we vervolgens samen wat er verder kan worden aangepast. We kiezen dan bijvoorbeeld voor andere materialen. Waardoor het ontwerp binnen jouw budget past en dan ook volledig naar jouw wens is.

Interieur
ontwerp

Laat je informeren of inspireren door onze interieurspecialist!

Bel: 0315 241 404
Mail: info@rusink.nl

Recent afgeronde interieurontwerpen

MAATWERK INTERIEUR-
ONTWERP

Rusink Interieur regelt jouw maatwerk interieurbouw van begin tot eind. Samen met jou maken we van jouw ideeën werkelijkheid.

Neem contact met ons op

Je eigen interieurontwerp als basis

Heb je al een eigen interieurontwerp gemaakt? Daarmee gaan we dan graag aan de slag! Maar wat doen we dan met jouw eigen interieurontwerp? We bekijken dit ontwerp eerst, ook beoordelen we dan of het interieurontwerp goed in de ruimte past. Daarnaast adviseren je over welke functionaliteiten er toegevoegd kunnen worden in jouw interieurontwerp. Vervolgens komt er dan een eindresultaat uit, dat goed in de ruimte past met de juiste functies. Het eindresultaat is dan een professioneel interieurontwerp waarin al jouw ideeën en wensen in verwerkt zijn. Met andere woorden: we brengen jouw ontwerp tot leven.

interieurontwerp rusink interieurbouwbedrijf
interieurbouw 3d tekening

Een interieurontwerp in 3D Visualisatie

Onze ontwerpen zetten we om in 3D visualisaties. Het voordeel hiervan is, dat je een goed en realistisch beeld krijgt van het ontwerp. Er kunnen verschillende ontwerpen gemaakt worden. In het ontwerp zie je de ruimte naar jou wens en zo kun je de juiste beslissingen nemen. Hierdoor kom je bij het eindresultaat niet voor verrassingen te staan. Het resultaat? Een ontwerp dat door middel van jouw idee volledig naar wens is. Zo kun je optimaal van het eindresultaat genieten, zoals je werkelijk voor ogen had.

Eén aanspreekpunt van interieurontwerp tot realisatie

Rusink Interieur ontwerpt niet alleen, maar is daarnaast ook gespecialiseerd in het bouwen van interieurs. We hebben hiervoor vakbekwame meubelmakers in dienst. Daarnaast hebben we contacten met specialisten als aannemers, tegelzetters, schilders en vloerenleggers. Als je het wilt, zetten wij hen in en sturen we hen aan. Het voordeel voor jou? Je hebt maar met één aanspreekpunt te maken. Hierdoor heb je er geen omkijken meer na en geen zorgen. Wij zorgen er vervolgens voor dat iedereen op het juiste moment wordt ingezet. Door middel van het juiste ontwerp kom je tot een mooie realisatie van jou wens.

Showroom

Bij het ontwerpen van een nieuw interieur zijn er veel keuzes te maken. Er is zoveel mogelijk op het gebied van functionaliteiten, kleuren en accessoires. Vind je het lastig om een keuze te maken? Dan kun je in onze showroom allerlei voorbeelden bekijken, voelen en ook uitproberen. Kom daarom gerust langs en laat je door een van onze specialisten adviseren. Op deze manier ontwikkel je een beter beeld van de mogelijkheden die wij bieden. Wil je daarnaast ook wat meer van de  materialen zien? Deze kunnen wij je dan ook uitgebreid laten zien in onze showroom. We nodigen je daarom graag uit in onze showroom in Heelweg. We leiden je er graag rond en geven meteen meer informatie.

schoolinrichting 4