Opleiding

Werken en leren..iets voor jou? 

Rusink Interieur vind het belangrijk om te investeren in de toekomst. Daarom leveren wij graag een bijdrage aan het opleiden van jongeren in de interieurbouw. Via OBD-opleidingen kun je worden opgeleid tot meubelmaker of interieurbouwer. Rusink Interieubouw is hiervoor een erkend leerbedrijf. Bij ons kun je werken en leren tegelijk. Je gaat vier dagen mee bij ons in de productie en daarnaast volg je één dag theorie op school.

De leerling wordt bij ons begeleid door onze leermeester Ruud Ten Have. Hij zorgt ervoor dat de leerling alle facetten van het werken in een interieurbouwbedrijf leert kennen en beheersen.

Op dit moment is Bart Harbers bij ons als leerling.

Sven is als leerling via de interieurbouw opleiding van OBD sinds februari bij ons aan het werk en heeft al aan diverse mooie projecten mogen bijdragen. Hij leert bij ons alle kneepjes van het vak als interieurbouwer. Werken met verschillende materialen, nauwkeurig werken, omgaan met machines en het lezen van tekeningen zijn belangrijke facetten van het vak. In zijn leerproces wordt daaraan veel aandacht besteed.

Zie onderstaande link voor meer informatie over de opleiding:

http://www.obd-opleidingen.nl/opleidingen/meubel-en-interieurbouw/

Een kijkje bij Rusink