Project omschrijving

Praktijkinrichting

Een mooie samenwerking met projectbureau Office Emotion en Rusink Interieur heeft geleid tot een prachtig nieuw interieur voor; Van Eekeren/Toxopeus tandartsen en Praktijk voor Tandheelkunde en Implantologie te Wageningen. Deze praktijk is voorzien van een overzichtelijke balie en prettige wachtruimte.

De balie heeft een moderne rustige uitstraling. We hebben gebruik gemaakt van eiken houten latten op een witte achtergrond. In de wachtkamer is een huislijke sfeer gecreëerd door te kiezen voor natuurlijke tinten en warme kleuren. Een prettig zitcomfort, een leunplek, hoge stoelen en een speelhoek. Kortom;  voor zowel cliënten als medewerkers een prettige ruimte.

Praktijkinrichtingen van o.a. tandartsen, implantologen, zorginstellingen en mondhygiënisten moeten voornamelijk functioneel zijn maar daarnaast ook voldoen aan de landelijke hygiëne richtlijnen. Dit vraagt van ons, als interieurbouwer, enige kennis van deze branche. Rusink Interieur heeft deze kennis en kan dit meenemen in het ontwerp en tevens materiaalgebruik voor de inrichting van een praktijk of zorginstelling.

Opdrachtgever:      Office Emotion
Uitvoering:              Rusink Interieur B.V.