Daar gaan we dan, een heel nieuw jaar vóor ons, allemaal nieuwe mogelijkheden……

Waar zal ik deze keer over bloggen? Ik had elke keer wel een onderwerp om over te ‘kletsen’. Pensioen van Jan Weikamp, metamorfose van ons kantoor, VIV dagen, het jaaroverzicht.

Goede voornemens

Maar nu?? Iemand vroeg mij al eens waar ik zoal over blog.
Nou, die vraag stel ik nu maar eens aan mezelf (smiley). Het eerste wat er nu in me op komt : goede voornemens. Haha, hebben we die niet allemaal?! Wat zijn mijn goede voornemens? Best grappig, ik kwam laatst thuis een briefje tegen van een lijstje met jaartal 2017 erboven. Ik had allemaal goede voornemens voor dat jaar opgeschreven, allen begon het met het woord ‘meer’. Nou, dat zelfde lijstje geldt voor mij ook voor 2020. Ik hoef alleen maar elk jaar het jaartal te veranderen, met andere woorden, er is weinig van terecht gekomen van mijn goede voornemens. Uiteraard betreft één van de voornemens ‘meer sporten’. Ben de vorige maand 5 kg kwijt geraakt, deze maand heb ik ze weer gevonden!
Door een blessure kon ik een periode niet sporten, maar vanaf eind 2019 gaat het gelukkig een stuk beter moet ik zeggen, plus tel alle ‘huishoudelijke gymnastiek’ erbij op: één goed voornemen al afgevinkt!

Tijdschriften

Ook stond er ‘meer lezen’ op mijn 2017/2020-to-do lijstje, gaat óok de goede kant op. Heb nu in januari drie (redelijk dikke) boeken uit. Waar ik trouwens heel slecht in ben, is het lezen van tijdschriften. Was ooit al eens lid van een blad, bleef allemaal in plastic liggen. (trouwens, belachelijk dat dat allemaal in plastic wordt verpakt) En dan heb ik het over twee/drie jaar in plastic! Het kan nog erger: in de tijd dat m’n meiden net geboren waren, kreeg je het blad ‘Ouders van nu’. Deze bladen heb ik vorig jaar maar eens weggedaan, ze zaten nog (oeps) IN PLASTIC! M’n meiden zijn nu 9 en 10 jaar, dus…..snapt u?!

Voor mij geen ‘Bladcadeau’. Over cadeaus gesproken, ik ben bijna jarig en dan komt de leuke vraag weer: “wat wil je voor je verjaardag ???” Ik heb zoals gewoonlijk werkelijk geen flauw idee, geef mij maar een herinnering, dat wil zeggen, een uitje. Daar hecht ik waarde aan (en natuurlijk de zelfgemaakte tierlantijn van mijn dochters). Overigens, er staat op het aanrecht thuis al een soort van cadeautje, we hebben een ‘Sodastream’ aangeschaft, voor als je veel ‘bubbels’ drinkt zoals wij, is het een geweldige uitvinding (NEE, ik heb geen aandelen, misschien wel een idee…). Gewoon met kraanwater te maken, zelfs onze kinderen drinken nu bruiswater, natuurlijk heel interessant om zélf te maken. Er gingen liters plastic flesjes bij ons in de container, dus nu prima voor het milieu, alle beetjes helpen, toch?!

Ook een soort van goed voornemen. Voor goede voornemens geldt het toverwoord: discipline. Want dat is het, vaak draait het om discipline en dat is ook een vak apart, althans voor mij.

Gehaktbal

Heeft Rusink Interieur goede voornemens? Altijd, elk jaar weer. We hopen weer mooie dingen te mogen maken op een eerlijke manier, samen met ons leuke team. Hard werken, maar vooral ook de lol onder elkaar blijven houden, dat motiveert!
Over m’n lollige collega’s gesproken, ik ben door hen ‘onder druk’ gezet: ik moest maar eens op zelfgemaakte gehaktballen trakteren op mijn verjaardag. Tuurlijk doet Lien dat, daar draai ik mn hand niet voor om (smiley)! Of zoals collega Manon zei, “misschien moeten we er een competitie van maken, wie draait de-bal-van-het-jaar”. Lijkt mij heerlijk!

Dan geef ik bij deze het (gehakt)balletje door aan de eerst volgend jarige van ons team……..
Hou vol, je goede voornemens, succes!

PS; Mocht je nog goede voornemens hebben voor een nieuw interieur, dan horen wij het graag!