Voorjaar, heerlijk!

Buiten frisse geurtjes en kleurtjes,  fluitende vogeltjes, de vanzelfsprekendheid van dit alles. Maar wat is de wereld veranderd sinds afgelopen maart….. Het woord waarbij  ik normaal gesproken met smaak aan een biertje met een schijfje citroen denk,  is nu een woord van betekenis geworden waar je met een grote boog omheen wil lopen:  Corona. Je moet er toch niet aan dénken dat je vanaf nu in een tijdperk beland waarin iedereen zegt, “vroeger begroette je elkaar met een handdruk of gaf je elkaar een schouderklop of een hug”.

Als je naar de geschiedenis kijkt, dan zijn er heel wat pandemieën voorbij geraasd waar we gelukkig nu allemaal grip op hebben. Dus die Corona pakken we ook wel in het nekvel, maar de vraag is wanneer….De onwetendheid blijft gewoon vervelend.

Waar Corona al niet goed voor is!

Zoals vele andere bedrijven heeft ook Rusink Interieur hierdoor een knal opgelopen. De maand april heeft nog nooit zo lang geduurd voor ons. Weinig tot geen vooruitzicht op nieuwe opdrachten,

met als gevolg dat alle collega’s eens flink de boel hebben opgeruimd in de werkplaats, magazijn en daar omheen. Waar corona toch niet goed voor is….Gelukkig kwamen er mondjesmaat weer wat nieuwe aanvragen binnen. Afgelopen april hebben we dan ook besloten dat we de bouwvak naar voren gaan schuiven, dat wil zeggen naar half juni.

Dit doen we uit voorzorg, om straks geen ‘nee’ te hoeven verkopen als er in de komende periode aanvragen/opdrachten komen. Een raar jaar vraagt om rare offers, het is niet anders.

Maar goed, ook hier komen we met zn allen wel doorheen, gelukkig is tot nu toe iedereen gezond in onze omgeving en hopelijk blijft dat ook zo. Langzaam komt er ook weer wat bewegingsruimte voor iedereen. Stiekem zijn we, denk ik, het ook wel een beetje zat om een afstandelijke houding aan te nemen ten opzichte van een ander. Toch nog maar even volhouden, de aanhouder wint.

Bouwvakvakantie!

Volgende week begint dus voor ons, als bedrijf, de bouwvakvakantie. Twee weken gaan we dicht om vervolgens week 27 weer opgeladen te beginnen.

We zetten onze schouders eronder om  aan de slag te gaan met de kleding(inloop)kast, de ontvangstbalie, de keuken, het badkamerkastje, kapsalon inrichting of ander maatwerk dat je hebt uitgedacht en ons als opdracht hebt gegeven om te produceren. Want van al dat thuis zitten heb je vast wel nieuwe ideeën opgedaan om de boel  thuis of op je werk eens te vernieuwen. (Je hebt tijdens de’ lockdown’ al lang genoeg tegen die gammele kast of gedateerde keuken aangekeken)

En daar komt Rusink Interieur om de hoek kijken: daar zijn wij goed in, dus tot gauw voor een afspraak bij ons! Kijk ook eens op;  https://rusink.nl/interieurbouw/interieurbouw-particulier/

Blijf gezond,

Tot blogs!

Groetjes Caroline

PS:  We blijven tijdens onze vroege bouwvak gewoon bereikbaar, telefonisch 0315-241404 en per email info@rusink.nl