Welke preventie maatregelen nemen jullie?

We ontkomen er niet aan. Ieder bedrijf of branche zal te maken krijgen met extra voorzorgsmaatregelen om aan de regels van het RIVM te voldoen. Als straks alles weer zal gaan draaien, mensen meer in beweging gaan komen, zal het toch anders zijn dan voorheen. Dat realiseren we ons maar al te goed.

  • Bij het werken op kantoor met collega’s in één ruimte zullen extra voorzieningen gemaakt moeten worden.
  • Bij het naar binnen gaan bij een winkel, ziekenhuis, verpleeghuis, uitgaansgelegenheid, sportgelegenheid, horeca, huisarts-, fysio- of andere praktijk, of bij een bedrijf zullen mensen de mogelijkheid moeten hebben om eerst hun handen te kunnen desinfecteren.
  • In de horeca, een restaurant of andere eetgelegenheid zal afstand geboden moeten worden.

Dat we afstand moeten houden en ons zelf moeten desinfecteren, dat begrijpt iedereen. Hoe pas je dit als bedrijf toe?  Wij hebben hier over meegedacht en kunnen voor iedere branche diverse maatwerk middelen leveren die voldoen aan de eisen en die jou en je bedrijf klaar maken voor de toekomst.

Desinfectie zuil

We kunnen een desinfectie zuil of  hygiene zuil op maat voor je maken waarbij je je eigen wensen kan aangeven.  We kunnen een zuil zo maken dat je, naast handdesinfectie bijvoorbeeld ook een zeepdispenser en/of handdoekpapierdispenser kan ophangen. De zuil kan worden voorzien van een geïntegreerd afvalsysteem waar bij mensen hun disposables direct kunnen weggooien zonder aanraken.

De desinfectie zuil is te fabriceren in ieder gewenste kleur, decor, passend bij het interieur van je bedrijf of instelling. Je kunt er een welkomstboodschap, reclame op vermelden of het laten beplakken met je logo.

Scheidingswanden

Scheidingswanden zijn op diverse manieren te laten maken. Je kunt gebruik maken van verschillende materialen afhankelijk van je wensen. Scheidingswanden verdelen ruimtes en kunnen bescherming bieden bij de 1,5 meter afstandsregel. Naast bescherming kunnen ze ook zorgen voor geluiddemping.

Je kunt gebruik maken van dichte materialen waaronder hout, stoffering, staal of akoestisch materiaal om, naast bescherming ook privacy ook het geluid te dempen. Plexiglas of gehard glas om toch lichtinval te hebben en anderen te kunnen zien.

Met het inzetten van een scheidingswanden kunnen werknemers op hun kantoorplekken veilig werken, zit je bij de kapsalon goed beschermd en op afstand van de andere klant, kun je jouw horeca terras efficiënt indelen waarbij je bijvoorbeeld gebruik maakt van verrijdbare scheidingswanden. Zomaar wat toepassingen die mogelijk zijn. Uiteraard zijn er nog veel meer toepassingen mogelijk waarbij we in eerste instantie niet bij stilstaan.

Goede ideeën zijn welkom.

Heb je zelf ideeën over toepassingen, of heb je goede oplossingen nodig? Laat het ons weten. Wij bieden maatwerk interieur aan en maken graag een plan op basis van jou situatie zodat je klaar bent voor de toekomst.

Zie ook: https:https://rusink.nl/interieurbouw/interieurbouw-bedrijven/hygiene-op-het-werk/