Je wilt je woning opnieuw inrichten of hebt een nieuwe woning gekocht en wil deze gaan inrichten naar eigen wensen en ideeën. Je gaat woonwinkel na woonwinkel af en komt er niet uit. De maat van de kast past niet, het is niet je stijl, of niet in de gewenste kleur te verkrijgen. Denk dan eens aan het laten maken van een meubel op maat!

Een maatwerk meubel sluit altijd perfect aan. Je wordt niet beperkt door afmetingen of materiaalkeuzes. Je kunt het interieur ontwerp geheel naar eigen wens (laten) bedenken en maken. In eerste instantie denk je hier niet snel aan bij het inrichten van je woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer. Een interieurbouwer heeft vaak een ontwerper/ tekenaar in huis die je vrijblijvend tips kan geven om de ruimtes zo efficiënt mogelijk in te richten, passend bij jou wensen. Dat helpt jou verder bij het huis inrichten.

Wat zijn de voordelen van een maatwerk interieur?

Woonkamer
Denk bijvoorbeeld aan een TV meubel of wandkast. Vaak heb je een plek in de woonkamer waar je een tv meubel of kast wilt plaatsen maar niet de juiste kan vinden bij de bestaande woonwinkels. Laat je adviseren door een ontwerper van een interieurbouwbedrijf en laat je verrassen door de vele mogelijkheden.

Wat zijn de voordelen van een maatwerk interieur

Of je schetst zelf een ontwerp waarbij je deuren of lades tekent en aangeeft of het meubel bijvoorbeeld staand of zwevend bevestigd moet worden. De ontwerper zal dit idee omzetten in een 3D tekening en foto’s bij het ontwerp plaatsen. Zo creëer je een tv meubel of kastenwand in iedere gewenste kleur of zoals jij dat wilt.

Kledingkast en badkamer meubels

Je wilt een mooie kast die de ruimte optimaal benut in de slaapkamer of badkamer. Een kast op maat zal aansluiten tussen de wanden en hierbij kan rekening gehouden worden met hoeken of schuine kanten. Aan alle kanten passend en een indeling zoals jij dat wilt, met hangstangen, voldoende legruimte en of lades. Ook in de badkamer een mooi zwevend meubel met een enkele of dubbele wastafel in de kleur, materiaal en stijl die jij hebt gekozen. Landelijk, stoer of industrieel. Voor iedere gewenste stijl zijn er passende materialen te krijgen.

Tafel op maat

Je wil een rechte, vierkante of ronde eetkamer tafel voor het aantal personen dat jij belangrijk vind. Met een maatwerk eettafel kun je de doorsnede of afmeting zelf bepalen, passend bij de ruimte die jij hebt. Naast de afmeting kun je uit verschillende materialen kiezen.

Wat zijn de voordelen van een maatwerk interieur? 3

Stoer, robuust, strak en/of glad. Daarbij zijn ook de mogelijkheden voor een onderstel onbeperkt. Van recht, schuin, metaal of hout. Een uniek en tijdloos meubel gemaakt door een meubelmaker van degelijke materialen die lang mee gaan in jou huis. Veel woonplezier

Ik hoop dat bovenstaande je wat meer duidelijkheid heeft gegeven over de mogelijkheden van het laten maken van een meubel op maat. Neem voor advies contact op en ik hoop dat je hieronder een reactie wilt achter laten.