Interieurbouw

De meeste interieurs gaan geen leven mee. Is je interieur toe aan een nieuwe look? Of ben je verhuisd of start je een nieuw bedrijf? Dan wil je een interieur dat past bij je smaak of de uitstraling van je bedrijf. Heb je al een ontwerp? Dan is de volgende stap het bouwen van het interieur. Samen met jou en eventueel je architect brengt Rusink Interieur je ontwerp tot leven.

CONTACT

Al 120 jaar interieurbouw op maat

Interieurbouw voor particulieren

Interieurbouw voor particulieren voor een interieur of maatwerk meubel. Met een mooie kast of keuken op maat krijgt je interieur een heel eigen uitstraling. Hoe mooi is het als je interieur precies zo wordt als je in je gedachten had? Rusink Interieur heeft al 120 jaar ervaring in de interieurbouw. Samen met jou en eventueel je binnenhuisarchitect zorgen we ervoor dat al je wensen worden vervuld. Heb je een ontwerp laten maken door een architect? Dan is deze voor ons leidend. We adviseren je over de verschillende materiaalopties en functionaliteiten. We weten precies wat er allemaal mogelijk is en helpen je bij het maken van de keuzes. Is het ontwerp helemaal naar je wens? Dan gaan we het voor je bouwen.

Interieurbouw bedrijven

Is het interieur van je bedrijf of instelling verouderd? Of voldoet het niet meer aan de (nieuwe) eisen die je eraan stelt? We maken je interieur graag weer helemaal van nu. We doen dit op basis van je eigen ontwerp, maar kunnen ook een ontwerp voor je maken. Een zakelijk interieur zoals een bedrijfskantine, kantoor, school of zorglocatie wordt intensief gebruikt. We weten precies welke materialen daarbij passen. Je eigen ontwerp of het ontwerp van de architect is voor ons leidend, maar we kunnen wel adviseren over de praktische bruikbaarheid. Kleine aanpassingen hoeven niet zichtbaar zijn, maar kunnen het gebruiksgemak of de functionaliteit wel ten goede komen. We zetten hierbij graag de creativiteit van onze ontwerpers en de ervaring van onze meubelbouwers in.

Interieurbouw

Laat je informeren of inspireren door onze interieurspecialist!

Bel: 0315 241 404
Mail: info@rusink.nl

MAATWERK INTERIEURBOUW

Rusink Interieur regelt jouw maatwerk interieurbouw van begin tot eind. Samen met jou maken we van jouw ideeën werkelijkheid.

Van ontwerp tot realisatie

We zijn niet alleen specialist in het bouwen van interieurs, maar hebben ook alles in huis om je te begeleiden van ontwerp tot realisatie. Onze ontwerpers denken graag met je mee vanaf het allereerste concept. Bij een eerste gesprek bespreken we je wensen en eisen. We willen precies weten wat er in de ruimte allemaal gebeurt. Wie maken er gebruik van? Is het een ruimte die intensief wordt gebruikt? En zo ja, waarvoor precies? Welke functionaliteiten moet het hebben? En wat is het budget? We vertalen al deze zaken in een eerste ontwerp met sfeerschetsen. Sluit dit aan? Dan volgen er verschillende 3D illustraties. Het voordeel daarvan is dat je je een goed beeld kan vormen van hoe het ontwerp er in de ruimte uitziet. Je maakt zelf een keuze voor het ontwerp dat je het meeste aanspreekt. Dit ontwerp maken we vervolgens stap voor stap samen met jou tot het ‘ideale’ plaatje.

interieurbouw 3d tekening
interieurbouw plattegrond

Verbouwen zonder overlast

Een zorglocatie ontruimen, omdat er verbouwd moet worden, is niet wenselijk. Wij zorgen ervoor dat verbouwen, wonen en werken prima samen kunnen gaan. We maken goede afspraken met onze opdrachtgever over wie wanneer waar is. We zorgen voor een intensieve communicatie met de opdrachtgevers en eventuele onderaannemers over de werkzaamheden en passen onze planning aan aan het werk- en woonritme in de zorglocatie. Ook treffen we natuurlijk maatregelen waardoor de veiligheid van de bewoners en het personeel gewaarborgd is.

Interieurbouw voor elk budget

Al onze klanten hebben te maken met een budget. Aan ons de taak om hier creatief in mee te denken. Kwaliteit staat natuurlijk voorop, maar op extra’s zoals luxe toepassingen valt vaak wel te besparen. We zetten onze productkennis graag voor je in. Zit er rek in je budget en wil je zelf het liefst zo mijn mogelijk rompslomp? Dan kunnen we je nieuwe interieur ook van a tot z voor je regelen. We ontwerpen, bouwen en zetten specialisten in voor de afwerking zoals de stoffering en schilder-, tegelwerk.

Showroom

Ben je bezig met een ontwerp en wil je weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van functionaliteiten, kleuren of accessoires? In onze showroom hebben we veel voorbeelden beschikbaar. Je kunt alle materialen en toepassingen bekijken, voelen en uitproberen. We leiden je er graag rond en geven meteen meer informatie.

Interieurbouw kantoor
Interieurbouw zorg