Maatwerk interieurbouw

Met interieurbouw van Rusink krijg je altijd een interieur op maat. De meeste interieurs gaan geen leven mee. Dus is je interieur toe aan een nieuwe look? Of ben je verhuisd of start je daarnaast een nieuw bedrijf? Dan wil je een interieur dat past bij je smaak of de uitstraling van je bedrijf. Of heb je al een ontwerp? Dan is de volgende stap het bouwen van het interieur. Want samen met jou en eventueel je architect brengen wij je ontwerp tot leven.

CONTACT

Al 120 jaar interieurbouw op maat

Interieur voor particulieren

Interieurbouw voor particulieren voor een interieur of maatwerk meubel. Met een mooie kast of keuken op maat krijgt je interieur een heel eigen uitstraling. Hoe mooi is het als je interieur precies zo wordt als je in je gedachten had? Rusink Interieur heeft al 120 jaar ervaring in de interieurbouw. Dus zorgen wij samen met jou en eventueel je binnenhuisarchitect ervoor dat al je wensen worden vervuld. Heb je een ontwerp laten maken door een architect? Dan is deze leidend voor de interieurbouw. Daarnaast adviseren we je over de verschillende materiaalopties en functionaliteiten. En we weten precies wat er allemaal mogelijk is in de interieurbouw. Ook helpen we je bij het maken van de keuzes. En is het ontwerp helemaal naar je wens? Dan gaan we het voor je bouwen.

Nieuw interieur voor bedrijven

Is het interieur van je bedrijf of instelling verouderd? Of voldoet het niet meer aan de (nieuwe) eisen die je eraan stelt? Dan maken we je interieur graag weer helemaal van nu. We doen dit op basis van je eigen ontwerp, maar kunnen ook een ontwerp voor je maken. Een zakelijk interieur zoals een bedrijfskantine, kantoor, school of zorglocatie wordt intensief gebruikt. En we weten precies welke materialen daarbij passen. Je eigen ontwerp of het ontwerp van de architect is voor ons leidend, maar we kunnen wel adviseren over de praktische bruikbaarheid. Kleine aanpassingen hoeven niet zichtbaar zijn, maar kunnen het gebruiksgemak of de functionaliteit wel ten goede komen. Dus zetten we hierbij graag de creativiteit van onze ontwerpers en de ervaring van onze meubelbouwers in.

Interieurbouw

Laat je informeren of inspireren door onze interieurspecialist!

Bel: 0315 241 404
Mail: info@rusink.nl

MAATWERK INTERIEURBOUW

Rusink Interieur regelt jouw maatwerk interieurbouw van begin tot eind. Samen met jou maken we van jouw ideeën werkelijkheid.

Van ontwerp tot realisatie

We zijn niet alleen specialist in het bouwen van interieurs. Ook hebben we alles in huis om je te begeleiden van ontwerp tot realisatie. Onze ontwerpers denken graag met je mee vanaf het allereerste concept van de interieurbouw. Dus bespreken we bij een eerste gesprek je wensen en eisen. We willen precies weten wat er in de ruimte allemaal gebeurt.

Wie maken er gebruik van? Is het een ruimte die intensief wordt gebruikt? En zo ja, waarvoor precies? Welke functionaliteiten moet het daarnaast hebben? En wat is het budget voor de interieurbouw? We vertalen al deze zaken in een eerste ontwerp met sfeerschetsen. Sluit dit aan? Dan volgen er verschillende 3D illustraties. Het voordeel daarvan is dat je je een goed beeld kan vormen van hoe het ontwerp er in de ruimte uitziet. Je maakt zelf een keuze voor het interieurbouw ontwerp dat je het meeste aanspreekt. Dit ontwerp maken we vervolgens stap voor stap samen met jou tot het ‘ideale’ plaatje.

interieurbouw 3d tekening
interieurbouw plattegrond

Verbouwen zonder overlast

Een zorglocatie ontruimen, omdat er verbouwd moet worden, is niet wenselijk. Dus zorgen wij ervoor dat verbouwen, wonen en werken prima samen kunnen gaan. We maken goede afspraken met onze opdrachtgever over wie wanneer waar is. Ook zorgen we voor een intensieve communicatie met de opdrachtgevers en eventuele onderaannemers over de werkzaamheden. En passen we onze planning aan aan het werk- en woonritme in de zorglocatie. Ook treffen we natuurlijk maatregelen waardoor de veiligheid van de bewoners en het personeel gewaarborgd is. Daardoor kan de interieurbouw op een goede manier uitgevoerd worden.

Een interieur voor elk budget

Al onze klanten hebben te maken met een budget voor de interieurbouw. Dus aan ons de taak om hier creatief in mee te denken. Kwaliteit staat natuurlijk voorop, maar op extra’s zoals luxe toepassingen valt vaak wel te besparen. Dus zetten we onze productkennis graag voor je in. Zit er rek in je budget voor je interieurbouw en wil je zelf het liefst zo min mogelijk rompslomp? Dan kunnen we je nieuwe interieur ook van a tot z voor je regelen. We ontwerpen, bouwen en zetten specialisten in voor de afwerking zoals de stoffering en schilder-, tegelwerk. Daardoor zorgen we voor het volledig plaatje van de interieurbouw.

Wil je meer inspiratie? Kom naar onze showroom

Ben je bezig met een ontwerp en wil je weten wat er allemaal mogelijk is de interieurbouw? Denk hierbij aan het gebied van functionaliteiten, kleuren of accessoires? In onze showroom hebben we daarvan veel voorbeelden beschikbaar. Je kunt alle materialen en toepassingen bekijken, maar ook voelen en uitproberen. Ook leiden we je er graag rond en geven meteen meer informatie over de mogelijkheden in de interieurbouw.

Interieurbouw kantoor
Interieurbouw zorg