Keuken op maat laten maken

Keuken op maat laten maken voor in huis of in je bedrijf? Dan zijn er enorm veel keuzes. Wil je een eenvoudige keuken of juist een die van alle luxe voorzien is? Ga je voor praktisch of wil je design? Heb je specifieke wensen of een ruimte die niet standaard is? Dan is een maatwerk keuken een goede keuze.

CONTACT

Al 120 jaar keuken op maat

Ga je op zoek naar een keuken op maat? Dan is het handig om van tevoren een beeld te hebben van wat je wil. Van welke stijl hou je? En welke kleuren spreken je aan? Wat ga je precies in de keuken doen? Heb je speciale keukendeurtjes op maat nodig? Wordt de keuken gebruikt door een groot aantal mensen? Rusink Interieur gaat graag met je wensen- en eisenlijstje aan de slag. Samen kijken we welke mogelijkheden er zijn. We werken uiteindelijk verschillende 3D illustraties voor je uit, zodat je precies ziet hoe de keuken er in de ruimte uit komt te zien en je de juiste keuzes kan maken.

Keukens op maat duur?

Veel mensen denken dat een keuken op maat duurder is dan een standaardkeuken. Dit hoeft niet zo te zijn. Heb je specifieke wensen of één kast met een afwijkende maat? Dan is een maatwerk keuken al voordeliger. Wij krijgen namelijk elke dag te maken met afwijkende wensen of eisen en kunnen hier flexibel op inspelen. Keukenzaken die met name standaardkeukens verkopen, rekenen voor dit soort aanpassingen vaak forse meerprijzen.

Keuken op maat

Laat je informeren of inspireren door onze keukenspecialist!

Bel: 0315 241 404
Mail: info@rusink.nl

MAATWERK KEUKEN

Rusink Interieur regelt jouw keuken op maat van begin tot eind. Samen met jou maken we van jouw ideeën werkelijkheid.

Keuken op maat voor particulieren

Een nieuwe keuken is heel persoonlijk. Met een keuken op maat krijg je precies die droomkeuken die jij in je hoofd hebt. De ideale keuken is er voor elke ruimte en elk budget. Onze ervaren ontwerpers gaan met je aan de slag om jouw wensen te verwerken in het interieurontwerp. Het mooie van een maatwerk keuken is dat in principe alles mogelijk is; qua kleur, materiaal, indeling en accessoires.

Zakelijke keuken op maat laten maken

Een zakelijke keuken wordt meestal intensief gebruikt. Kwaliteit en duurzaamheid van materiaal is daarom belangrijk. Ook wil je dat de uitstraling en het kleurgebruik van de keuken past bij de huisstijl van je bedrijf. Wij gebruiken alleen kwaliteitsmateriaal, zodat je altijd weet dat je een duurzame keuken krijgt. We ontwerpen en maken keukens voor horeca, bedrijfskantines, scholen en zorg locaties. Door onze jarenlange ervaring weten onze ontwerpers, tekenaars en meubelmakers precies waar ze rekening mee moeten houden.

Keuken op maat 2

Voor een keuken op maat is alles mogelijk;

Het leuke van een maatwerk keuken is, dat je iets unieks in je huis of bedrijf hebt. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Zoek je een kleur die je tot nu toe nog nergens hebt kunnen vinden? Of wil je een kast waarvan jij bepaalt hoe deze is ingedeeld? Bijvoorbeeld zowel lades als planken, een schuif-of draaideur of misschien wel allebei? Wil je aparte deurgrepen, of wil je juist een greeploze, vlakke wand? Of zelfs een kledinglift? Samen komen we altijd tot een maatwerk keuken dat past bij jouw wensen of situatie.

Eén aanspreekpersoon voor de hele verbouwing

Wil je alleen een keuken en regel je zelf specialisten voor het breekwerk, de leidingen en het schilder- en tegelwerk? Of geef je het liefst alles uit handen aan één partij? Bij ons is het beide mogelijk. Wij monteren je keuken ter plaatse, maar we hebben ook contacten met specialisten als aannemers, schilders en tegelzetters. Wij regelen dat iedereen op het juiste moment wordt ingezet en dat jij er geen omkijken meer naar hebt.

Keuken op maat 3
keukens op maat 5

3D inmeten maatwerk keuken

Niets is zo vervelend als een keukenonderdeel dat tijdens de plaatsing niet (precies) blijkt te passen. Het onderdeel moet opnieuw worden besteld of gemaakt en de hele planning moet worden aangepast. Juist bij op maat keukens komen de afmetingen heel nauw. Daarom werken wij met 3D