Keuken op maat laten maken

Keuken op maat laten maken voor in huis of in je bedrijf? Dan zijn er enorm veel keuzes. Wil je een eenvoudige keuken of juist een die van alle luxe voorzien is? Ga je daarnaast voor praktisch of wil je design? Heb je specifieke wensen of een ruimte die niet standaard is? Dan is een keuken op maat een goede keuze.

CONTACT

Al 120 jaar keuken op maat

Ga je op zoek naar een keuken op maat? Dan is het handig om van tevoren een beeld te hebben van wat je wil. Van welke stijl hou je? En welke kleuren spreken je daarnaast aan? Wat ga je precies in de keuken doen? Heb je bijvoorbeeld speciale keukendeurtjes op maat nodig? Wordt de keuken gebruikt door een groot aantal mensen? Rusink Interieur gaat graag met je wensen- en eisenlijstje aan de slag. Vervolgens kijken we daarna welke mogelijkheden er zijn. Daarna werken we verschillende 3D illustraties voor je uit. Daardoor zie je precies hoe de keuken op maat er in de ruimte uit komt te zien en je de juiste keuzes kan maken.

Keukens op maat duur?

Veel mensen denken dat een keuken op maat duurder is dan een standaardkeuken. Dit hoeft niet zo te zijn. Heb je specifieke wensen of één kast met een afwijkende maat? Dan is een maatwerk keuken al voordeliger. Wij krijgen namelijk elke dag te maken met afwijkende wensen of eisen en kunnen hier daarom flexibel op inspelen. Keukenzaken die met name standaardkeukens verkopen, rekenen ten slotte voor dit soort aanpassingen vaak forse meerprijzen.

Keuken op maat

Laat je informeren of inspireren door onze keukenspecialist!

Bel: 0315 241 404
Mail: info@rusink.nl

MAATWERK KEUKEN

Rusink Interieur regelt jouw keuken op maat van begin tot eind. Samen met jou maken we van jouw ideeën werkelijkheid.

Keuken op maat voor particulieren

Een nieuwe keuken is heel persoonlijk. Met een keuken op maat krijg je daarom precies die droomkeuken die jij in je hoofd hebt. De ideale keuken is er daarom ook voor elke ruimte en elk budget. Al jouw wensen kunnen verwerkt in het interieurontwerp. Door middel van het werk van onze ervaren ontwerpers, die aan de slag gaan voor een interieur ontwerp naar wens. Het mooie van een maatwerk keuken is dat in principe alles mogelijk is; qua kleur, materiaal, indeling en accessoires. Daardoor realiseren we samen jouw droomkeuken.

Zakelijke keukens op maat laten maken

Een zakelijke keuken wordt meestal intensief gebruikt. Kwaliteit en duurzaamheid van materiaal is daarom belangrijk. Daarnaast is de uitstraling en het kleurgebruik ook belangrijk. Daardoor past de keuken bij de huisstijl van het bedrijf. Wij gebruiken alleen kwaliteitsmateriaal, zodat je altijd weet dat je een duurzame keuken krijgt. We ontwerpen en maken keukens voor horeca, bedrijfskantines, scholen en zorg locaties. Door middel van onze jarenlange ervaring weten onze ontwerpers, tekenaars en meubelmakers precies waar ze rekening mee moeten houden. Stap voor stap gaan ze dan samen met jou aan de slag. Na een eerste schets en sfeerbeeld worden er verschillende opties in 3D illustraties aan je voorgelegd. Tijdens elke stap die we samen zetten is er ruimte om aanpassingen te doen.

Keuken op maat 2

Voor een maatwerk keuken  is alles mogelijk

Het leuke van een maatwerk keuken is toch, dat je iets unieks in je huis of bedrijf hebt. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Zoek je bijvoorbeeld een kleur die je tot nu toe nog nergens hebt kunnen vinden? Of wil je een kast waarvan jij bepaalt hoe deze is ingedeeld? Bijvoorbeeld zowel lades als planken, een schuif-of draaideur of misschien wel allebei? Wil je daarnaast aparte deurgrepen, of wil je juist een greeploze, vlakke wand? Of zelfs een kledinglift? Samen komen we ten slotte altijd tot een keuken op maat dat past bij jouw wensen of situatie.

Eén aanspreekpersoon voor de hele verbouwing

Wil je alleen een keuken en regel je zelf specialisten voor het breekwerk, de leidingen en het schilder- en tegelwerk? Of geef je het liefst alles uit handen aan één partij? Bij ons is het beide mogelijk. Wij monteren je keuken ter plaatse, maar we hebben ook contacten met specialisten als aannemers, schilders en tegelzetters. Voor jou is het voordeel hiervan dat je daarom maar met één aanspreekpunt te maken hebt. Hierdoor heb je er geen omkijken meer na en geen zorgen. Rusink zorgt ervoor dat iedereen op het juiste moment wordt ingezet. Door middel van een juist ontwerp kom je tot een mooie realisatie van jou keuken op maat

Keuken op maat 3
keukens op maat 5

3D inmeten maatwerk keuken

Niets is zo vervelend als een keukenonderdeel dat tijdens de plaatsing niet (precies) blijkt te passen. Het onderdeel moet opnieuw worden besteld of gemaakt en de hele planning moet worden aangepast. Juist bij op maat keukens komen de afmetingen heel nauw. Daarom werken wij met 3D. Niet alleen voor de plaatsing is het handig, maar ook voor het eindresultaat. Door middel van de tekening zie je hoe de uiteindelijke keuken wordt. Toch niet helemaal tevreden? Dan kunnen er echter nog aanpassingen worden gedaan.