Interieurontwerp

Een nieuwe keuken, kastenwand of tafel op maat, een interieur voor je kantoor, praktijkruimte of zorglocatie, begint met een interieurontwerp. Daar ligt de basis en het is belangrijk dat deze goed is en aan al je eisen en wensen voldoet. Rusink Interieur is al 120 jaar specialist op het gebied van interieurontwerp en interieurbouw.

CONTACT

Al 120 jaar interieurontwerp op maat

Hoe werken wij

Als we een interieurontwerp voor je gaan maken, heeft een van onze ervaren ontwerpers eerst een gesprek met je. Wat wil je precies ontworpen hebben? Een kast of (bedrijfs)keuken op maat? Of een inrichting voor een kapsalon, horecagelegenheid, kantoor, kantine, praktijk- of behandelruimte? We hebben op al deze gebieden veel ervaring en weten precies waar we rekening mee moeten houden. Een volgende stap is inventariseren wat je precies met het meubel of in de ruimte gaat doen. Wat zijn je wensen en eisen? Door hoeveel en welke mensen wordt het gebruikt? Ook de sfeer en uitstraling komen aan bod. Al deze informatie verwerken we in een eerste schets met sfeerplaatjes die we met je doornemen. Vervolgens maken we een aantal ontwerpen in de vorm van 3 D illustraties, waar jij een keuze uit kan maken. Is het helemaal naar je wens? Dan kan het ontwerp gebouwd gaan worden.

Betrokken bij elke stap

Wij vinden het belangrijk dat ons ontwerp precies zo wordt als jij het wil. Daarom betrekken we je bij elke stap in het ontwerpproces. Je kunt op elk moment je wijzigingen aangeven. Moet het toch een andere kleur worden? Of moeten er functionaliteiten worden toegevoegd of juist weggelaten? Geen probleem. Ook de maatvoering en indeling kan nog op elk moment worden veranderd. Past het ontwerp niet helemaal binnen je budget? Dan kijken we samen wat er kan worden aangepast. We kiezen dan bijvoorbeeld voor andere materialen.

Interieur
ontwerp

Laat je informeren of inspireren door onze interieurspecialist!

Bel: 0315 241 404
Mail: info@rusink.nl

MAATWERK INTERIEUR-
ONTWERP

Rusink Interieur regelt jouw maatwerk interieurbouw van begin tot eind. Samen met jou maken we van jouw ideeën werkelijkheid.

Je eigen interieurontwerp als basis

Heb je al een eigen interieurontwerp gemaakt? Dan gaan we daar graag mee aan de slag. We bekijken of je ontwerp ook goed in de ruimte past en adviseren je over hoe welke functionaliteiten er toegevoegd kunnen worden. Het eindresultaat is dan een professioneel ontwerp waarin al jouw ideeën en je ontwerp verwerkt zijn. Met andere woorden: we brengen jouw ontwerp tot leven.

interieurontwerp rusink interieurbouwbedrijf
interieurbouw 3d tekening

3D Visualisatie

Onze ontwerpen zetten we om in 3D visualisaties. Het voordeel hiervan is, dat je een goed beeld krijgt van hoe de verschillende ontwerpen er in de ruimte uitzien en je de juiste beslissingen kunt nemen. Zo kom je bij het eindresultaat niet voor verrassingen te staan.

Eén aanspreekpunt van ontwerp tot realisatie

Rusink Interieur ontwerpt niet alleen, maar is ook gespecialiseerd in het bouwen van interieurs. We hebben hiervoor vakbekwame meubelmakers in dienst. Daarnaast hebben we contacten met specialisten als aannemers, tegelzetters, schilders en vloerenleggers. Als je het wilt, zetten wij hen in en sturen we hen aan. Voor jou is het voordeel hiervan dat je maar met één aanspreekpunt te maken hebt.

Showroom

Bij het ontwerpen van een nieuw interieur zijn er veel keuzes te maken. Er is zoveel mogelijk op het gebied van functionaliteiten, kleuren en accessoires. In onze showroom kun je allerlei voorbeelden bekijken, voelen en uitproberen. Kom dus gerust langs en laat je door een van onze specialisten adviseren.

schoolinrichting 4