Project omschrijving

Klomps Bouwbedrijf

De ontvangstruimte en kantoorinrichting van Bouwbedrijf Klomps waren toe aan vernieuwing. Er is een idee uitgewerkt waarbij goed is gekeken naar sfeer en kleurgebruik. Een ontvangstruimte met veel licht en frisse kleuren om een goede eerste indruk te maken. Daarnaast zijn de kantoorruimtes voorzien van nieuw meubilair. Zwart stalen deurkozijnen en trapleuningen, gecombineerd met oranje en hout.

Ook is er gekozen voor een groene moswand bij de receptie. Groen op kantoor draagt bij aan een positief klimaat en de vitaliteit van de medewerkers. De moswand is onderhoudsvrij. Een duurzame vernieuwing voor op kantoor.

De reden dat wij gekozen hebben voor Rusink is omdat onze interieurarchitect Ynske Breukelaar jullie aanbevolen heeft en jullie in ons netwerk zitten. Het contact met Rusink zelf is goed verlopen, soms met onderaannemers iets minder soepel maar dat is daarna weer goed opgelost. We zijn heel tevreden over het eindresultaat! Medewerkers en klanten reageren goed op ons nieuwe kantoor. Het is geworden zoals we het voor ogen hadden. Bedankt!

Klomps bouwbedrijf kantoorinrichtingBram Klomps, Klomps Bouwbedrijf