Project omschrijving

VVV als Gastvrijheidspunt

De VVV Ruurlo is als eerste VVV in de Achterhoek getransformeerd tot een gastvrijheidspunt.

Zo’n Gastvrijheidspunt in de Achterhoek biedt op een eigentijdse wijze invulling aan het gastheerschap. De winkel, heeft een eigentijdse uitstraling gekregen. Het interieur is ingericht met informatie over de Achterhoek, met speciale aandacht voor de lokale identiteit. Prominente aandacht voor fiets- en wandelroutes in de directe omgeving van de Achterhoek; een Achterhoeks assortiment aan producten, aangevuld met typische lokale producten en alles op een eigentijdse manier gepresenteerd in de sfeer van de Achterhoek. De toerist zal zich welkom voelen en de informatie vinden die bij hem of haar past.

Er zijn onder andere drie informatiezuilen in de vorm van bomen in het ‘gastvrijheidspunt’ terug te vinden,  die kenmerkend zijn voor de Achterhoek. Een moswand, duurzaam en onderhoudsvrij met daarop het logo. En een potdekselwand, een traditionele wandafwerking voor (oude) schuren of schuttingen. Deze wanden sluiten mooi aan bij de typische groene sfeer van de rest van het nieuwe winkelinterieur.

Opdrachtgever:  VVV
Uitvoering:          Rusink Interieur

lees ons blog:https://rusink.nl/interieurbouw/interieurbouw-bedrijven/winkelinrichting/

Wij konden geen overeenstemming bereiken met de beoogde interieur inrichter op basis van het ontwerp. We hebben toen snel geschakeld en kwamen in samenwerking met Menkhorst Standbouw bij Rusink Interieur uit. Een Achterhoeks bedrijf waar wij al bij het eerste gesprek een goed gevoel bij kregen. Constructief, meedenkend en met een oplossing komen als het niet rechts om kan, dan maar links. Zij hebben het wel waar kunnen maken op basis van hun vakkundigheid en de prettige wijze van overleg en uitvoering. En bovendien binnen het budget wat wij beschikbaar hadden.

Gastvrijheidspunt VVV Ruurlo 1René Swienink, VVV Ruurlo