Ben net met mn carrière als blog’ster’ begonnen, is het al weer tijd voor een jaaroverzicht….

Tjonge jonge, wát vliegt een jaar om, zó cliché, maar ooh zo waar!Een bewogen jaar hebben we achter de  rug. Om te beginnen het 120-jarig bestaan van Rusink  (Interieur) BV. Nou zet ik ‘Interieur’ even tussen haakjes, omdat we van oorsprong in 1899 zijn begonnen als  ‘timmerbedrijfje’. In de tijd dat mijn vader aan het roer stond is het Interieur ontstaan. Maar goed, its all in the name:  Rusink bestaat 120 jaar, super trots! Jaap en ik zijn door al onze collega’s in het zonnetje gezet. Ik werd met een smoes naar kantoor gelokt en daar aangekomen stond er een grote taart klaar en een prachtig cadeau, nieuwe stoelen voor de kantine in onze huiskleuren. Daar stonden we dan even stil te zijn…..

Geweldige verrassing, top !

Rusink 120 jaar jubileum

Afgelopen maart is onze kantoor-metamorfose gestart, Danielle en Pascal waren eerst aan de beurt. Verdorie, dat werd me toch een potje mooi…nieuwe kasten in mooie tinten, handige hoog/laag bureaus. Dat wilden Manon, Jaap en ik ook wel! En eindelijk na een half jaar wachten en jaloerse blikken van ons, kregen wij ook een prachtkantoor dankzij de ‘tovenaars’ in de werkplaats.En dat allemaal bedacht door collega Danielle. Had ik al gezegd dat ze daar heel goed in is?

(Dus mocht je een keer interieur advies nodig hebben….?!)

Dan hebben we nog wat nieuwe collega’s verwelkomt: Arkadi afgelopen juli en Sven in augustus. Arkadi  is onze nieuwe werkvoorbereider en Sven was al een poos werkzaam bij ons als leerling van OBD meubel & Interieurbouw, maar nu dus in vaste dienst. Bart is nu als leerling van OBD bij ons aan de slag gegaan, afwisselend met school. Fijn dat jullie ons team komen versterken, veel succes maar vooral ook veel plezier gewenst bij Rusink Interieur !

Dan hadden we daar nog de maand oktober, onze eerste deelname aan de VIV dagen (Varsseveldse Industriële Vereniging), een avond openstelling van ons bedrijf voor iedereen die maar wilde kijken, jong en oud. Nou was het erg moeilijk inschatten hoeveel mensen we konden verwachten op die avond van 10 oktober….dus wat deden we als team Rusink: we gingen er maar een weddenschap van maken, alle collega’s mochten schatten hoeveel bezoekers er zouden komen die avond.  Manon zat er uiteindelijk het dichtste bij: 350 bezoekers  had ze geschat. Het waren er 351. Bijzonder dat er zo veel mensen de moeite hebben genomen om ons te bezoeken.

Het was een zeer geslaagde avond, met natuurlijk ons vernieuwde kantoor als ‘showroom’.

Daar waar nieuwe collega’s komen, was het ook tijd om afscheid te nemen van onze zeer gewaardeerde collega, Jan Weikamp. Al  VIJFTIG(!) jaar werkzaam bij Rusink en in oktober met pensioen gegaan. We kijken terug op een heel gezellig feestje ter ere van Jan z’n jubileum en afscheid. Alsof hij een bekende voetballer was, is hij thuis opgehaald door de spelersbus van de Graafschap, zijn ‘cluppie’. Uit de bus stapten zijn kinderen en kleinkinderen om Jan en zijn vrouw op te halen voor het feestje. Hij was overdonderd, prachtig! Wij collega’s hebben Jan daarna opgewacht aan de zaak, bij de rode loper, alsof we supporters waren van de Graafschap. Wat een gezellig samenzijn was het….Er is al veel gezegd over Jan, maar nogmaals:

Jan bedankt voor alle jaren bij Rusink, het ga je goed in alle gezondheid!

Ook dit jaar hebben we weer hele leuke projecten mogen afronden en mooi interieur afgeleverd. Een kleine greep uit de collectie: European Medicine Agency te Amsterdam, diverse verzorgingstehuizen voor Marga Klompé en Azora, Huygens College in Heerhugowaard, fietsfabrikant Van Raam in Varsseveld en de Muziekschool in Doetinchem. Alle opdrachtgevers/klanten (uiteraard ook diegenen die  ik nu niet heb genoemd) hártelijk dánk voor de opdracht en het vertrouwen in ons bedrijf!

Hopelijk zien en spreken we elkaar in 2020 weer….al is het maar voor een kopje koffie!

Tot slot wil ik namens  Team Rusink iedereen alvast hele fijne feestdagen wensen en

een voorspoedig 2020!

Tot volgend jaar,

tot blogs!

Groetjes Caroline