Dit keer een speciale blog over mijn zeer gewaardeerde collega Jan Weikamp.

Alle schijnwerpers gericht op Jan, want Jan heeft een UITZONDERLIJK JUBILEUM bij Rusink Interieur behaald:  50 jaar dienstverband !!!!! Wie kan dat tegenwoordig nog zeggen, waar hoor je dat tegenwoordig nog ??! Er bestaan niet eens voorgedrukte tekstborden voor, om op te hangen! UITZONDERLIJK…. ALLEMACHTIG PRACHTIG, JAN !

Tevens gaat hij dit jaar met pensioen en dat is wel even slikken voor mij…..

Jan draagt zoveel ‘historie’ van Rusink mee, dat dat voor mij ook een beetje voelt als loslaten/verlies/afscheid, dat zal denk ik voor hem niet anders zijn….

Jan is begonnen bij ons onder het juk van mijn opa ‘Dolf’.  Wat een bijzondere anekdotes (geschiedenis) heb ik daar over gehoord. Jan was nog een jong kereltje en mijn vader, 12 jaar ouder dan Jan, nam hem een beetje onder zijn hoede, moest ook wel met zo ’n strenge baas als mijn opa.

Als opa iets afkeurde wat je had gemaakt, dat pakte hij heel resoluut je kastje/plankje af en brak het in stukken, ‘begin maar opnieuw’, was zijn antwoord. Daar kan Jan over meepraten.

Vanaf de jaren 80 hebben Jan en mijn vader zeer intensief samengewerkt en ontstond onze ‘interieur afdeling’. Jan kent mij al vanaf mijn geboorte (tis een meisje) en van Jan z’n 50-jaar heb ik er 23 meegemaakt als collega.

We hebben veel gelachen, maar helaas ook slechte tijden meegemaakt. Fijn dat we er voor elkaar konden zijn.

De laatste jaren had Jan al wat gas  teruggenomen door familieomstandigheden en hebben we daardoor minder samengewerkt, maar alle mooie herinneringen blijven !

Lieve Jan, ik hoop van harte dat je nog lang mag genieten van het leven na Rusink  Interieur, als pensionado, samen met Gerdien, je kinderen en kleinkinderen. Van Harte gefeliciteerd met je jubileum, het ga je goed  en kom alsjeblieft nog eens op de koffie en neem dan jullie eigen gebakken appeltaart mee……!

Liefs,
Caroline