De drie dames op kantoor hebben de afgelopen week flink gesport. Armen stretchen naar links, naar rechts, om en om, diepe squats, trap op, trap af, tussendoor een powerwalk. Nu hoor ik je denken, hebben ze bij Rusink Interieur een weekje teambuilding achter de rug? Nou, zoiets dergelijks is er zeer zeker aan de hand.

Metamorfose

Onze kantoorinrichting heeft een metamorfose ondergaan. Oude kasten en kastwanden eruit , nieuwe erin, alle bureaus vervangen voor bureaus met een hoog-laag systeem. Wat er allemaal niet bij komt kijken. Ongelooflijk wat er allemaal uit kasten en hoekjes rolt aan spullen, of liever gezegd prullen. Zo kom je wel aan het opruimen. Ik zelf had er in het begin een beetje moeite mee dat alles op de kop kwam te staan. ( Ik kan niet zo goed tegen rotzooi!) Maar goed, naarmate ik het nieuwe interieur zag, werd ik steeds vrolijker. Natuurlijk is het overbodig om te zeggen dat mijn collega’s al dit prachtigs hebben gemaakt, maar ik doe het lekker toch. Collega Danielle heeft het ontworpen en nou haak ik meteen in op het volgende; De V.I.V. dagen zijn begonnen.

VIV Open dag

Aanstaande donderdag 10 oktober van 18.00 tot 21.00 uur, is iedereen van harte welkom om ons bedrijf te komen bezichtigen. Wij allen van Rusink Interieur zijn aanwezig om je te verwelkomen en te woord te staan. Onder het genot van een bekertje koffie mag je bij ons rondwandelen. Liefst geen powerwalk, want dan mis je al het moois wat er te zien valt. In onze showroom zal Danielle staan om je een flyer te overhandigen voor een gratis interieuradvies bij je thuis of op je werk. Altijd leuk toch? Mijn andere collega’s zie je tijdens de route door de werkplaats waar ze je te woord kunnen staan, mocht je vragen hebben. Aan het eind van de route staat Manon om je een V.I.V. ticket te overhandigen voor een gratis hapje en drankje in het V.I.V. Paviljoen bij de Gesinkschure te Varsseveld.

Jaap en ik ontvangen je bij de ingang en wie weet schudden we elkaar de hand. We hopen je te zien, graag tot dan.

Tot gauw, tot blogs Caroline