“Tis een meisje”…….

Met deze mededeling kwam mijn vader 44 jaar geleden binnen, aan de Gunjansdijk 4 te Heelweg. Hoe bijzonder zou hij het hebben gevonden en hoe trots zou hij zijn geweest, dat ik nu samen met Jaap ‘op weg ben’ naar 120 jaar Rusink Interieur BV….. Ja ja, de 4e generatie, dat kunnen er maar weinig zeggen tegenwoordig. Iets waar we super trots op zijn!

En dan nu, zie hier: Mijn eerste blog!

Mij werd gevraagd een blog te maken voor onze vernieuwde website…”iets voor Lien om te doen”, werd er geroepen. Nou, Lien moest zich eerst eens verdiepen in wat een blog schrijven in vredesnaam in houdt. Blogs, vlogs, podcasts…..?? Ben nog een beetje van de oude stempel (nee, nog geen 120 jaar), met andere woorden: ik ben hier niet zo in thuis, maar goed, je bent nooit te oud om iets te leren. Dus zocht ik  ‘steekwoorden’ om een blog schrijven. Daar kwam onder andere uit:

Persoonlijk (check)

Spreektaal (check)

Informatief/inspirerend (ga ik proberen)

Regelmatige verschijning (oeps)

Informeel (check)

Zonder gekheid, volgens mij moet ik gewoon mezelf blijven, dan komt dat vast wel goed met mijn blogs. Ik zou zeggen, kijk lekker rond op onze vernieuwde website en laat je inspireren door het prachtige interieur, wat mijn collega’s allemaal kunnen maken. Heel veel is mogelijk bij ons en allemaal op maat. Dus heb je leuke ideeën en ben je toe aan nieuw interieur in je huis/op je werk, kom dan gerust bij ons aan want de koffie staat altijd klaar!

Tot gauw, tot blogs!

Groetjes Caroline