Advies nodig bij het restylen van je kantoorinrichting?

Wij helpen je bij het maken van een goed doordacht interieurplan. Lees hieronder een aantal tips en trends op gebied van het inrichten van de ontvangstruimte, werkplek of kantoorruimte.

1. Hoe worden bezoekers ontvangen in je bedrijf?
Je kunt maar één keer een eerste indruk maken. Het is daarom belangrijk dat een bezoeker goed wordt ontvangen. Dat wil zeggen, de receptiebalie of ontvangstruimte moet toegankelijk zijn en vooral sfeer uitstralen. Bij de kantoorinrichting kun je rekening houden met onder andere de wachtplek voor de bezoeker. Zet je er mooie designstoelen neer of een comfortabele bank. Hoe komt het licht in de ruimte. Welke kleuren en materialen ga je gebruiken voor de ontvangstruimte?

Kantoorinrichting vernieuwen maak gebruik van ons advies

“Wij zijn heel blij met onze vernieuwde ontvangstruimte. Het materiaal en kleurgebruik is volledig op elkaar afgestemd. Een fijne ruimte om als bezoeker even te mogen wachten. “

2. Welke stijl pas je toe in het interieur van je kantoor?

Iedere kantoorinrichting is op zijn tijd toe aan verandering. Er moet een nieuwe indeling gemaakt worden omdat er meer werkplekken nodig zijn of meer opbergruimte. Welke sfeer wil je uitstralen? Moet het een zakelijke moderne uitstraling hebben? Of ga je voor een industrieel of landelijk interieur? Een vraag die je jezelf moet stellen is; Wat past bij jou bedrijf.

“Tip: Laat je eens adviseren door Danielle van Rusink Interieur. Zij kan met jou de wensen en ideeën bespreken en dit vertalen naar passend interieurplan danielle@rusink.nl

kantoorinrichting vernieuwen maak gebruik van ons advies

3. Een ergonomische werkplek op mijn kantoor, waar moet ik dan aan voldoen?
Het voornaamste belang voor jou als werkgever is, dat de werknemers na een dag werken zonder rug- of schouderklachten naar huis gaan. Een ergonomische inrichting van het kantoor mag dan natuurlijk niet ontbreken. Een juiste stoel om in te zitten en een bureau op de juiste hoogte.

kantoorinrichting vernieuwen maak gebruik van ons advies

TREND/TIP: Plaats een hoog-laag bureau. Deze is elektrisch verstelbaar en in iedere gewenste hoogte te zetten. Het werkblad is te maken in een structuur of kleur die past bij je interieur. Je werknemer kan dus ook staand werken, wat weer heel bevorderend is voor de gezondheid.”

4. Hoe kun je kantoorbenodigdheden zo efficiënt en snel mogelijk opbergen?
Je kunt het kantoor zo indelen dat alle ruimtes optimaal benut zijn en je voldoende opbergruimte hebt. Hierbij zijn maatwerk meubelen een mooie oplossing. Wil je een grote kastenwand of een presentatiemeubel? Of heb je (grote) lades nodig voor het opbergen van documenten. Een maatwerk kantoormeubel is dan een prima oplossing. De werknemer kan zijn werkzaamheden uitvoeren in een rustige opgeruimde omgeving.

We snappen dat er veel komt kijken bij het opnieuw inrichten van je kantoorruimte in je bedrijf. Een interieurbouwer of interieurontwerper kan met een frisse blik jou ruimte komen bekijken en daarvoor een advies uitbrengen. Vaak komen er ideeën naar voren waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben. Maak gebruik van deskundig advies en vraag gerust om onze visie.