Al plannen gemaakt voor het nieuwe jaar?

Een volledige restyling en indeling, nieuw maatwerk meubilair of is het tijd voor een zo duurzaam mogelijke woning- of kantoorinrichting? Heel leuk al die nieuwe voornemens voor het nieuwe jaar maar hoe begin je dan? Heb je al een interieurontwerp? We snappen dat je daarin best wat interieuradvies kan gebruiken.

Duurzaam, kantoortuin, clean desk policy, ergonomisch werken, flexibel werken, allemaal termen die je tegenwoordig waarschijnlijk vaak voorbij ziet komen. We snappen dat er vragen bij je opkomen als; leuk al die termen maar hoe pas ik dat dan toe? Wat zijn dan voor ons passende mogelijkheden?

Ook wij als interieurbouwbedrijf gaan met de tijd mee en hebben inmiddels al redelijk wat ervaring opgedaan bij het maken van interieurs die voldoen aan de huidige norm/ trends. Zo hebben we voor Nedap een kantoortuin gemaakt. Veel plantenbakken waarin grote planten geplaatst zijn. Flexibele werkplekken in de vorm van een treinzit.

Moswand voor interieur ontvangstruimte

Bij Bouwbedrijf Klomps hebben we een moswand in de ontvangstruimte geplaatst. Het toepassen van moswanden zorgen voor een prettig gevoel bij de medewerkers. Ze verbeteren de akoestiek en hebben geen onderhoud nodig. Zo kunnen ze jarenlang mee gaan.

Verandering in je interieur

Zijn er wensen om het interieur van je woning te vernieuwen? Denk dan eens aan het laten maken van een boekenkast, kledingkast, tafel, keuken of badkamer op maat. Alle mogelijke kleuren decoratief HPL plaatmateriaal zijn te verkrijgen, passend bij je (nieuwe) interieur.

Mocht je ideeën hebben? Neem dan contact  met ons op. Wij komen graag kijken welke mogelijkheden er bij jullie zijn om te restylen of vernieuwen.